• Nem csak egy üres szlogen, hogy a legtöbb vízi élmény a Hungarospában található.

  • Ezt igazolta vissza a fürdőkomplexum által legutóbb elnyert elismerés is.

Az Utazó Magazin idén is meghirdette az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit díjazó közönségszavazását. A díjazottak között volt a hajdúszoboszlói Hungarospa is, hiszen „Az év wellness fürdője 2019” elismerésben részesült.

A hasonló közönségszavazásokon egyébként rendre jól szerepel a Hungarospa fürdőkomplexum. Ez nem véletlen, hiszen az ország egyik legnagyobb múltra visszatekintő (nemrég ünnepelték a megnyitásuk 93. évfordulóját), valamint méretre is a legnagyobb fürdőkomplexumáról van szó.

Ugyanakkor azért a Hungarospa messze nem a múltjából él. Aki utoljára 20-30 éve járt a fürdőben, az manapság talán már rá sem ismerne, hiszen az elmúlt évtizedekben hatalmas beruházásokat valósítottak meg.

A Hungarospa titka az lehet, hogy a legkülönfélébb igényeket egyszerre szolgálja ki. Például a klasszikus gyógyvizes medencés fürdőket keresőket várja Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő, ahol szabadtéri és fedett medencék egyaránt találhatók. A fürdő gyógyászati részlegén több mint negyvenféle kezelés áll a vendégek rendelkezésére. A hagyományos fürdőgyógyászati kúráktól kezdve a legmodernebb elektroterápiás eljárásokon át a mofettáig bezárólag, azaz tényleg nagyon széles a választék.

Hungarospa Hajdúszoboszló strandfürdőA nyári önfeledt strandolás híveinek nagyon jó választás a szezonálisan üzemelő, 30 hektár területű strandfürdő. Ráadásul itt egy külön aquapark is működik, ami az első igazi csúszdapark volt az országban.

A Hungarospa része egy fedett uszoda is, valamint az Aqua-Palace fedett élményfürdő, ahol élménymedencék, külön gyermek- és szaunarészleg mellett számos wellness szolgáltatás is elérhető. Utóbbiak közé olyan, kuriózumnak számító szolgáltatások is tartoznak, mint például a relax szoba, vagy a privátfürdő, ahol jacuzzi és szauna is található.

A Hungarospa fürdőkomplexumról minden tudnivalót megtalál ide kattintva, a honlapjukon.

AquaPalace Hajdúszoboszló

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.