Ez az ajánlat sajnos már lejárt. Nézze meg a friss akciós ajánlatainkat, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a legjobb csomagajánlatokról.

Az ősz első felében még kellemes az idő, ami jó alkalmat jelenthet egy szigetközi kirándulásra. A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár*** őszi akciója révén pedig igazán kellemes kikapcsolódásban lehet részük a nyugati határ közelébe látogatóknak. A vendégeket a félpanziós ellátást tartalmazó „Őszi napsugaras Szigetköz” csomag foglalása esetén üdvözlőitallal várják az érkezésük napján. Részt vehetnek egy 30 perces kényeztető shea vajas masszázson és fejenként két darab napi belépőt kapnak a hotel melletti termálfürdőbe. Lehetőségük van a szálloda saját wellness termének – ahol finn- és infraszauna és pezsgőfürdő található – privát használatára. Az ajánlat ráadásul még egy 45 perces tartózkodást is magában foglal a hotel sóbarlangjában.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Az ingyenes WiFi-használatot és parkolást is magában foglaló csomagajánlat szeptember 2. és október 25. között vehető igénybe. A vendégek ez idő alatt akár fakultatív kirándulásokon is részt vehetnek. Az ajánlat hétköznapokon (vasárnaptól csütörtökig) 11 500 forint/fő/éj áron foglalható. A hétvégi felár személyenként és éjszakánként 2000 forint. Az egyágyas felár éjszakánként 3000 forint. Az akció legalább két éjszakás tartózkodás esetén érvényes és nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami Mosonmagyaróváron fejenként és éjszakánként 250 forintot tesz ki.

További információkat talál a szálloda honlapján. A mosonmagyaróvári fürdőről pedig ide kattintva olvashat bővebben.