Tavaly nyáron nyitotta meg kapuit Mosonmagyaróváron a Futura Interaktív Természettudományi Élményközpont. A Futura célja egy állandó, de folyamatosan megújuló természettudományi kiállítás létrehozása. Ezek egy része a Szigetközhöz és Mosonmagyaróvárhoz kapcsolódik, más része pedig újfajta személetű ismeretterjesztő „tárlat”, ahol  a víz, a föld, a levegő és a tűz, azaz a négy elem révén mutatják be a fenntartható jövőt. A Futuráról ide kattintva olvashat bővebben.

Az élményközpont a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt tartalmas szórakozást kínál. A Futurához kapcsolódva ezért most speciális csomagajánlatot kínál a Thermal Hotel Mosonmagyaróvár***. A „Futura-Wellness-Kaland” ajánlat december 23-ig vehető igénybe.

A félpanziós ellátást tartalmazó akció része személyenként 1 darab belépő a Futura Élményközpontba, továbbá 1 darab belépő a szomszédos termálfürdőbe, 45 perces feltöltődés a szálloda sóbarlangjában, valamint 30 perces lazítás a jáde köves masszázságyon. Mindezeken felül a csomagajánlatot igénybe vevő vendégek gyógyiszappakolást (hévízi iszapból) is igénybe vehetnek.

A vendégeknek lehetőségük van a hotel mediterrán wellness termének privát használatára is, ahol finn- és infraszauna, valamint pezsgőfürdő található. Mindezeken felül ingyenes parkolást és vezeték nélküli internethasználatot is magában foglal az ajánlat, ami legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes.

Régi magtárból alakították ki a Futurát

Régi magtárból alakították ki a Futurát

Mindez kétágyas szobában, 2 éjszakára hétköznaponként (vasárnaptól csütörtökig) 27 400 forintba, hétvégén (pénteken és szombaton) 30 400 forintba kerül fejenként. Gyerekeknek pótágyon (félpanzióval, fürdő- és Futura belépővel) 3 éves korig 1200, 6 éves korig 6300 forint, 8 éves korig 8400, 12 éves korig 13 700 forintba kerül a szállás. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami 250 forint fejenként és éjszakánként.

További információkat talál a szálloda honlapján. A mosonmagyaróvári fürdőről pedig ide kattintva olvashat bővebben.