(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

Április elsejétől már elérhető a Thermal Hotel Mosonmagyaróvár Mámoros Majális nevet viselő tavaszi akciója. A legalább két éjszakás foglalás esetén érvényes ajánlat félpanziós ellátást foglal magában. A vendégek egy napi belépőt kapnak a szomszédos termálfürdőbe, 45 perces feltöltődésben lehet részük a szálloda sóbarlangjában és ajándékként egy 30 perces citrus olajos, gyógynövényes masszázsban is részesülnek. Sőt, előzetes bejelentkezés után igénybe vehetik a hotel wellness részlegének szolgáltatásait, ahol finn- és infraszauna, valamint pezsgőfürdő található. Mindezeken felül a mosonmagyaróvári szálloda parkolóját a vendégek ingyen használhatják, a hotelben pedig biztosított számukra a vezeték nélküli internetelérés.

Mosonmagyaróvári Termálfürdő

Mosonmagyaróvári Termálfürdő

A Mámoros Majális ajánlat április elsejétől egészen május utolsó napjáig foglalható – kivételt csak a május 17-20. közötti időszak jelent. A szállás díja superior szobában 11 500 forint/fő/éj. Pénteken és szombaton hétvégi felár fizetendő, ami 2000 forint/fő/éj, az egyágyas felár pedig 3000 forint/fő/éj. Az idegenforgalmi adó ezeken felül fizetendő, ami 250 forint fejenként és éjszakánként.

További információkat talál a szálloda honlapján. A mosonmagyaróvári fürdőről pedig ide kattintva olvashat bővebben.