(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

“Nyuszi ül a fűben” néven húsvéti csomagajánlatot állított össze a Thermal Hotel Mosonmagyaróvár. A március 29 – április 2. között igénybe vehető ajánlat legalább három éjszakás tartózkodásra vonatkozik és félpanziós ellátást foglal magában. Az akció keretében a hotelbe érkező vendégek ajándékba kapnak 2 darab napi termálfürdő- és uszodabelépőt, 45 perces feltöltődést a szálloda sóbarlangjában, 30 perces lazítást a Jáde köves masszázságyon, valamint használhatják – bejelentkezéssel – a szálló mediterrán wellness termét, ahol finn- és infraszauna, valamint pezsgőfürdő található. A mosonmagyaróvári szállodába érkező vendégeknek nem kell fizetniük a parkolásért, valamint a vezeték nélküli internetért sem.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Az akciós csomagajánlat fejenként és éjszakánként 13 500 forintba kerül. Az egyágyas felár 3000 forint (szintén fejenként és éjszakánként). Mosonmagyaróváron az idegenforgalmi adó 250 forint éjszakánként, ami a fentieken felül fizetendő.

További információkat talál a szálloda honlapján. A mosonmagyaróvári fürdőről pedig ide kattintva olvashat bővebben.