(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).

Húsvéti csomagajánlatot kínál a vendégeknek a bükfürdői Hotel Caramell. Az ajánlat teljes panziós ellátást foglal magában, ami büféreggelit- és büfévacsorát, valamint menüválasztásos ebédet jelent. Ezen felül az akció keretében érkezők egy szelet süteményt kapnak a Villa Rosato cukrászdában. A vendégek igénybe vehetik a négycsillagos szálloda wellness-részlegének szolgáltatásait, ahol beltéri medencék, többféle szauna, gőzfürdő, sóbarlang is található. A hotel őrzött parkolója ingyenesen használható, a település termálfürdőjéhez pedig ingyenes buszjáratot biztosít a szálloda.

Hotel Caramell lobby

Az akciós ajánlat legalább két éjszakás foglalás esetén érvényes, március 29. és április 1. között. Az ára két éjszaka foglalása esetén, kétágyas szobában fejenként 39 900, három éjszaka esetén 49 900 forint. Az üdülőhelyi díj ezen felül fizetendő, ami Bükön a 18 év felettiek esetében 410 forint fejenként és éjszakánként. Az akcióról további részleteket talál a Hotel Caramell honlapján.