Egész nap a számítógép előtt ülőknek, illetve nehéz fizikai munkát végzőknek hirdetett akciót a Hotel Spa Hévíz. Mondjuk az első csoportba tartozókból valószínűleg több vendég fog kikerülni.

A fájós gerincű, vagy kötött hátizmú vendégeket megcélzó akcióban hét éjszakát kínálnak hat áráért. Az „egészség a gerincért” csomag része a félpanziós ellátás, svédasztalos reggelivel. Az érkező vendégek üdvözlő italt kapnak, orvosi vizsgálaton vehetnek részt. Ezen felül napi többszöri belépésre jogosító jegyet kapnak a Tófürdőbe, az orvos előírásai alapján összesen 14 gyógykezelést vehetnek igénybe (masszázs, gyógytorna, iszappakolás, súlyfürdő a választék). Díjmentesen parkolhatnak és az ingyenes WiFi révén bármikor ránézhetnek a Termál Online-ra.

A hévízi gerinc csomag díja a négycsillagos Hotel Hévíz Spában egy főre 116 700 forint az úgynevezett classic szobában. Akik beérik a tetőtéri elhelyezéssel, azok választhatnak classic economy szállást is, a gazdaságos változat 107 100 forintba kerül fejenként.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).