A Demjéni Termálfürdő mellett nemrég nyílt Hotel Cascade többféle csomagajánlattal várja a vendégeket. A „csillagfényes tél” nevű csomagjuk félpanziós ellátást foglal magában, továbbá kávét és teát készítenek be a szobákba. Az ajánlatot foglaló vendégek korlátlanul használhatják a szálló Aqua Spa részlegét, a Medical Spába pedig egy 3000 forintos utalványt kapnak. Az Aqua Spában többféle szauna, gőzfürdő, sókamra és egy gyógyvizes élménymedence is található. A Medical Spában többféle masszázs, köztük talpmasszázs és vízsugármasszázs, valamint egy hámlasztásos bőrkezelés is elérhető.

A vendégeknek ezeken felül fürdőköpenyt és törölközőt biztosítanak. A négycsillagos szállodában ingyenes wifi-t vehetnek igénybe és külön díj nélkül használhatják a Hotel Cascade előtti parkolót.

Mindez „Rustic” vagy „Natural” szobában fejenként és éjszakánként 16 500 forintba, az „Aqua” szobában 18 ezer forintba, a lakosztályban pedig 26 500 forintba kerül. Az ajánlat legalább három éjszakás foglalás esetén érvényes és nem tartalmazza az idegenforgalmi adót. A szállodába háziállat vihető, aminek díja 5000 forint éjszakánként. Az ajánlatról bővebb információt talál a hotel honlapján.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).