• A koronavírus okozta poszt-Covid tünetek a betegség után akár hónapokkal is megmaradnak.

  • Ezekre a problémákra kínál a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő hathatós terápiát és kezeléseket.

A fürdő gyógyászatának szakemberei olyan panaszok kezelésére állítottak össze kúrákat, mint a légzési problémák, ízületi panaszok, izomfájdalmak, izomgyengeség, levertség, fáradékonyság, fejfájás – olvasható a fürdő közleményében. Ezek mind-mind olyan tünetek, amelyekkel rengetegen küzdenek azok közül, akik átestek a koronavírus-fertőzésen, és amelyek a tudományos kutatások szerint akár 5-7 hónapig is jelen lehetnek, ezért azok enyhítésére, kezelésére ideális lehet valamilyen célzott kúrát igénybe venni. A gyógykúrát előzetes orvosi vizsgálat vagy konzultáció alapján egyénre szabottan állítják össze.

A sárvári fürdőben számos kezelést alkalmaznak a rehabilitáció során – sóbarlang, szénsavas kádfürdő, Papimi kezelés, váltófürdő, légzőtorna, Bemer terápia, gyógytornák – valamint két ultramodern, egyedülálló készüléket is beszereztek, melyek kiválóan alkalmasak a légzési problémák, fáradékonyság, gyengeség kezelésére.

A túlnyomásos oxigénterápia során tiszta oxigént lélegzünk be. A nyomásnövekedés hatására több oxigén oldódik a vérben és a szervezet oxigénszintje megnő. Csökkenti a gyulladást, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. A Polarisol fényterápia fokozza a vérkeringést, gyulladáscsökkentő hatású és javítja a sejtek oxigénellátását.

A kezelések SZÉP-kártyával is fizethetők, illetve egészségpénztárakon keresztül is elszámolhatók. A gyógykúraprogram elérhető ambulánsan is, de a fürdő szálláshelyein való tartózkodással is kombinálható.

Sárvár gyógyfürdő gyógyvíz