• Aki őszi cserkeszőlői üdülést tervez, az már biztosan számolja a napokat a nyár végéig.

  • Jó szállásajánlatokat lehet kifogni a termálfürdőjéről ismert üdülőhelyen.

Hőség terén eléggé erős hajrát hozott az idei nyár, de azért lassan már tényleg a végéhez közeledik a legmelegebb évszak. Nem árt előre tervezni azoknak, akik szeptemberi, vagy októberi üdülést terveznek. Sok érv szól egyébként egy kora őszi üdülés mellett, hiszen az idő még kellemes, de nagy kánikula már nem várható. A tanítási szünet vége után már kisebb a tömeg az üdülőhelyeken, viszont a termálfürdők többségében még szinte a teljes szolgáltatási paletta elérhető.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlői Fürdő 5 hektáros szabadtéri részlege például még egészen szeptember 30-ig várja a vendégeket. A strandfürdőben összesen kilenc medence üzemel, ezek közé tartoznak a gyógyvizes ülőmedencék, az élménymedence, úszómedence, de még a kuriózumnak számító ponyvacsúszda is.

Cserkeszőlő szabadtéri gyógyvizes medenceAmennyiben mégis rossz időt fognánk ki, akkor választhatjuk a termálfürdő tágas fedett részét, ahol gyógyvizes medencéktől kezdve az élménymedencéken át a pezsgőfürdőig bezárólag szintén mindenki találhat a kedvére való vizes kikapcsolódási lehetőséget.

Aki valamilyen betegségét kúrálná, az pedig a fürdő gyógyászati részlegében három terület szakorvosával (reumatológia, ortopédia, bőrgyógyászat) konzultálhat és indokolt esetben akár társadalombiztosítási támogatással is igénybe veheti a fürdőkezeléseket.

Cserkeszőlői fürdő gyógytornaMondunk egy további érvet azoknak, akik még mindig bizonytalanok abban, hogy érdemes-e az utószezoni üdülést tervezniük: szeptembertől sok szálláshely akciós csomagajánlatokat is kínál, így a nyári főszezonhoz képest jelentős összeget spórolhatunk, vagy éppen ugyanazért a pénzért több napig pihenhetünk.

Cserkeszőlőn a termálfürdővel pont szemben lévő Solaris Apartman & Resort is számos akcióval készül az indián nyárra. A színvonalas szálláshelyen 40 és 48 négyzetméteres apartmanok mellett 56 négyzetméteres superior apartmant, vagy akár 75 négyzetméteres penthouse lakosztályt is választhatunk. Utóbbiakhoz 25, illetve 75 négyzetméteres terasz is tartozik.

Nemcsak a tágas apartmanok miatt különleges ez a szállás, hanem azért is, mert a fürdőszobákban külön díj fizetése nélkül érhető el a cserkeszőlői termálvíz.

Solaris Cserkeszőlő apartmanA Solaris Apartman & Resort Indián nyár nevű csomagja szeptember 21-től kezdődően foglalható. A szállásdíj korlátlan napi be- és kilépést biztosító fürdőbelépőt, félpanziós ellátást, továbbá díjmentes Wifit és a zárt parkoló ingyenes használatát is tartalmazza. A csomag a kiemelt időszakok kivételével egészen december 21-ig foglalható.

Solaris Cserkeszőlő apartmanŐszi feltöltődés Cserkeszőlőn – ez a csomag szintén a szeptember 21. és december 21. közötti időszakra érvényes, a kiemelt időszakok kivételével. Az ajánlat svédasztalos reggelit, korlátlan napi be- és kilépést biztosító fürdőbelépőt, díjmentes Wifit és a zárt parkoló használatát tartalmazza.

Solaris CserkeszőlőSzeptember 23-tól foglalható a Solaris Apartman & Resort Ajándék éjszaka nevű csomagajánlata. A fentiekhez hasonlóan ez is december 21-ig vehető igénybe az ünnepi időszakok kivételével. Az ajánlat különlegességét az adja, hogy 5 éjszakás tartózkodás esetén csak 4 éjszakát kell kifizetni, azaz tulajdonképpen 20 százalékos kedvezményt adnak a szállásdíjból.

Ez az ajánlat is tartalmazza a fürdőbelépőt, a díjmentes Wifit és a parkolást. Annyi kitétellel jár csak, hogy vasárnapi érkezés és pénteki távozás esetén érvényes.