• Saját medence tartozik a bungalókhoz, de a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő is csak egy rövid séta.

  • Ráadásul már augusztus 20-tól utószezoni árak érvényesek.

Tavaly nyáron egy egészen új lehetőséggel bővült a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőhöz kapcsolódó szállások köre. A Termál Bungalót a fürdőtől 400 méterre, egy fenyőfákkal körülölelt területen építették fel.

Ez összesen 12 bungalót foglal magában, amelyek 27, illetve 53 négyzetméteres változatban állnak a látogatók rendelkezésére. A nagyobbakban nappali, két hálószoba, konyha és étkező, valamint fürdőszoba található. A kisebb stúdióházak pedig lakótérből, konyhából és fürdőszobából állnak.

A bungalókhoz kapcsolódó egyedi szolgáltatás, hogy a házak közötti belső udvaron egy medencét alakítottak ki, kifejezetten az itt megszálló vendégek számára. Érdemes azt is tudni, hogy a bungalók szállásdíja minden esetben tartalmazza a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe szóló belépőt.

Tiszakécske Termál BungalóA Termál Bungalók felszereltsége teljes körű, azaz televíziót, ágyneműt, törölközőt, evőeszközöket, hűtőt, főzőlapot, mikrohullámú- és szendvicssütőt is tartalmaz. A Wifi pedig díjmentesen áll a szállóvendégek rendelkezésére. Fontos megemlíteni azt is, hogy a bungalók klimatizáltak, nyáron hűthetők, télen fűthetők.

Tiszakécske bungaló szállásSokan kifejezetten a nyári végi, vagy a kora őszi időszakra időzítik az üdülésüket. Ez nem csoda, hiszen ilyenkor még az időjárás egészen kellemes, viszont már kisebb a tömeg, s nem mellékesen a szállásdíjak is kedvezőbbek. Utóbbi idén különösen igaz a Termál Bungalókra. A házak árazása főszezonra, középszezonra, valamint elő-és utószezonra tagolódik. Idén azonban már a középszezonban is utószezoni árakat kínálnak, ráadásul ennek a kezdetét szeptember elsejéről előrehozták augusztus 20-ra. Azaz most akár nyár végén is annyiért üdülhetünk, mint máskor télen.

Érdemes ide kattintania, ahol minden további részletet megtalál a Termál Bungalóról, az akciós ajánlatról, valamint magáról a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőről is.

Tiszakécske Termál BungalóTiszakécske Termál Bungaló