• A nyárnak lassan vége, viszont a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum ősszel sem veszít semmit a vonzerejéből.

  • Sőt, sokan kifejezetten ezt az időszakot kedvelik.

Nem érdemes a közelgő nyár vége miatt szomorkodni, hiszen ilyenkor igazából csak a tavaknál és a folyópartoknál ér véget látványosan a szezon. A nagyobb termálfürdőkben még szeptemberben is tart a pezsgés és ez nem véletlen. Van pár érvünk egy szeptemberi hajdúszoboszlói fürdőlátogatás mellett.

1. Nyugodtabban pihenhetünk. Az első tanítási nap szeptember 3-án lesz, aki tudja, időzítse ez utánra az üdülését, hiszen ettől kezdve már nem várható tumultus a fürdőben. Persze azért kihalt medencékre se számítsunk, inkább csak átalakul a vendégkör: hétköznapokon a gyerekekkel érkező családok helyett a szabadságukat ekkora időzítő párok, illetve az idősebbek lesznek többen.

Hungarospa strandfürdő2. Szeptember végéig nyitva a strandfürdő. A Hungarospa 30 hektáros szabadtéri fürdőrésze még nyitva tart egészen szeptember 30-ig. Az aquapark is nyitva van szeptemberben, de csak a hétvégi délutánokon és jó időben.

Hungarospa Aquapark3. Általában még jó az idő. Ingoványos terület az időjárással kapcsolatos jóslásokba bocsátkozni, ugyanakkor azért a sok éves tapasztalat az, hogy szeptemberben még szép az idő. Akár nyárias napokat, heteket is kifoghatunk, viszont párás levegőjű, embert próbáló kánikulára már nem kell számítanunk az első őszi hónapban. A Hungarospa esetében akkor sem vagyunk bajban, ha rossz az idő, hiszen a fedett gyógyfürdő, az Aqua-Palace élményfürdő, vagy akár az Árpád uszoda is a rendelkezésünkre áll.

Aqua Palace Hajdúszoboszló4. Kedvezőbb árak. Az őszi hónapokra sok szálláshely utószezoni árakkal, vagy éppen akciókkal készül. A Hungarospában pedig már szeptember elsejétől érvénybe lépnek a kedvezőbb jegyárak. A strandfürdő, a gyógyfürdő, hétköznap a fedett élményfürdő – a felnőtt belépők esetén – 500-600 forinttal olcsóbb napijegyeket kínál, mint a főszezonban.

A Hungarospával kapcsolatos minden további információt megtalál ide kattintva.