• A hajdúszoboszlói Hungarospához tartozó két kemping azoknak is jó választás lehet, akik nem sátraznak, vagy lakókocsival érkeznek, hiszen itt akár légkondicionált mobilházban is pihenhetnek.

  • A Thermal Camping esetében a szállásdíj már a fürdőbelépőt is tartalmazza.

Nyugodt, parkosított környezet, természetközeli pihenési lehetőség és remek ár-érték arány – sokan ezért részesítik előnyben nyaralásaik során a kempingeket. Főleg a Nyugat–Európából érkező turisták körében nagyon kedvelt ez a szállásforma, de újabban már egyre több hazai vendég is felismeri a kempingezés előnyeit.

Mindezt azok is élvezhetik, akik Hajdúszoboszlóra látogatnak, ugyanis a hatalmas Hungarospa fürdőkomplexumhoz két kemping is tartozik. Ezek közül a Thermal Camping a fürdő közvetlen szomszédságában, a Hajdú Camping pedig onnan nagyjából 800 méterre található.

A két kemping közül az egész évben nyitva tartó Thermal Camping a nagyobb, ott 300 lakókocsi-állás, illetve sátorhely áll a vendégek rendelkezésére, a Hajdú Campingben pedig 30 sátor- és lakókocsihely található.

Hungarospa Thermal CampingA Thermal Camping egyik fő vonzerejét az adja, hogy szinte olyan, mintha a strandon üdülnénk, ugyanis a Hungarospa nyitvatartási ideje alatt korlátlanul át lehet járni a fürdőbe. Ráadásul mindez nem jelent külön költséget, mert a szállásdíj magában foglalja a Hungarospa strandfürdőjének, gyógyfürdőjének és uszodájának a használatát is.

Azoknak is érdemes számításba venniük a Thermal Campinget és a Hajdú Campinget, akiktől távol áll a sátrazás, vagy a lakókocsizás, de mégis vonzónak találják a kempingek miliőjét. Mindkét helyen lehetőség van apartmanjellegű szállások igénybevételére is. A Thermal Campingben idén adtak át vadonatúj, légkondicionált mobilházakat. Ezekben két hálófülke, nappali, két fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel, valamint konyha is található. A mobilház akár 5 felnőtt számára is kényelmes szálláslehetőséget biztosít.

Hungarospa Camping mobilházA Hajdú Camping esetében pedig háromszobás üdülőházak, négy férőhelyes faházak, valamint motelszobák is rendelkezésre állnak. Akik ezt a kempinget választják, azok jelentős kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet a Hungarospa fürdőkomplexumba.