• A fürdőben ajándékkal, a mellette lévő színvonalas szállodában pedig Valentin-napi csomagajánlattal várják a párokat február 14-én.

  • Érdemes lesz ellátogatni Tiszakécskére.

Aki kellemes kikapcsolódásra vágyik február 14-én, azaz Valentin-napon, annak egy egész jó lehetőségre hívnánk fel a figyelmét. A Tiszakécskén található Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, valamint a vele szomszédos Barack Thermal Hotel & Spa**** ugyanis különleges ajánlattal várja a vendégeket ezen a napon.

A termálfürdőbe érkező párok igénybe vehetik az 1+1 akciót. Ez azt jelenti, hogy a Valentin alkoholmentes koktél, a szaunavilág belépő és a caracalla 30 perces masszázskádfürdő esetén csak az egyiket kell kifizetni, a másikat ajándékba kapják. Az ajánlat kizárólag február 14-én érvényes, viszont a caracalla masszázskádfürdőre szóló kupon egészen március 12-ig beváltható.

Kedvcsinálóként megemlítjük, hogy a fürdő egyik erősségét jelenti a szaunavilág kínálata. Különböző hőmérsékletű és páratartalmú szaunák közül választhatnak a párok, konkrétan: finn szauna, infraszauna, rózsabarack aromaszauna, stollen szauna, gőzkamra áll a rendelkezésükre. A szaunázás utáni pihenést pedig tepidárium és a – kuriózumnak számító – homokfürdő pihenőszoba biztosítja. Utóbbiban tiszai homokon fekve, halk zene és relaxációs film kíséretében lazíthatnak a vendégek.

Tiszakécske szaunavilágA szaunavilágba azoknak is érdemes ellátogatniuk, akik nem kedvelik a szaunázást, ugyanis a részlegben egy sószoba és Kneipp-taposó is található.

A Barack Thermal Hotel & Spa**** egyéjszakás csomaggal is készül a Valentin-napra. A „Szerelem szerda” ajánlatuk február 14-i érkezés és másnapi távozás esetén érvényes. Viszont biztosítják a késői kijelentkezést, azaz akár 16 óráig is maradhatnak a vendégek.

A csomag részét képezi egy „szerelmi bájital” az érkezéskor, félpanziós ellátás (büféreggeli és büfévacsora), a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő szolgáltatásainak (beleértve a szaunavilágot) korlátlan használata, valamint a korlátlan energetizált vízfogyasztás. Ezen felül a vendégek számára fürdőköpenyt és törölközőt is biztosít a szálloda, amelynek egész területén díjmentes Wifi is a rendelkezésükre áll.

Amennyiben érdekli a csomagajánlat, akkor ide kattintva tudhat meg további részleteket, illetve akár egyből le is foglalhatja a szállását.

Tiszakécske Barack Hotel