• A település gyógyfürdőjében minden olyan fürdőgyógyászati kezelés elérhető, amit a társadalombiztosítás támogat.

  • Kedvező szálláslehetőséget is kínálnak a gyógykúrára érkező vendégeknek.

Cserkeszőlő Budapesttől 130 kilométerre, Jász-Nagykun-Szolnok megyében található. A település az itt feltörő gyógyvízről, illetve a gyógyfürdőjéről vált országszerte ismertté.

Cserkeszőlőn jódos, alkálikloridos és hidrogén karbonátos hévíz található, amely mozgásszervi, reumatikus betegségek és nőgyógyászati gyulladások utókezelésére is alkalmas. Akut és krónikus gyomor- és epebántalmaknál, valamint bronhitis esetén ivókúra formájában is alkalmazható.

A cserkeszőlői termálfürdőben minden olyan fürdőgyógyászati kezelés elérhető, amit a társadalombiztosítás támogat. Így a vendégek kedvező díjért vehetik igénybe a gyógyvizes medencefürdőt, a gyógyvizes kádfürdőt, az iszappakolást, a súlyfürdőt, a szénsavas kádfürdőt, az orvosi gyógymasszázst, a víz alatti vízsugármasszázs és a víz alatti csoportos gyógytornát is.

Cserkeszőlő gyógyászati központAki nem Cserkeszőlő közelében lakik, annak szállásról is kell gondoskodnia a gyógykúra időtartamára. Számukra kínál egy kedvező ár-érték arányú szállásajánlatot a gyógyfürdővel szemben található Solaris Apartman & Resort.

A június 15-ig igénybe vehető csomagot azoknak ajánlják, akik háziorvosi beutalóval érkeznek az üdülőhelyre és legalább 6 éjszakát töltenek Cserkeszőlőn.

A támogatott gyógykúrákat a fürdő gyógyászati központjának szakorvosa írja fel. A reumatológus szakorvos hétfőtől péntekig rendel, így az érkezés idejét érdemes ehhez igazítani. A kezelések ugyanakkor akár hétvégén is felvehetők.

Cserkeszőlő apartmanA Solaris Apartman & Resort csomagajánlata magában foglalja a szállás díját, a fürdőköntös bekészítését, az ingyenes Wifit, valamint az apartmanház vendégei díjmentesen használhatják a szálláshely zárt parkolóját is.

Ezen felül fizetendő a kezelések felára (1100 forint/fő/nap), ami a fürdőbelépőt és a napi három gyógykezelést tartalmazza.

A tb által támogatott gyógykúrát igénybe vevők részére összeállított csomagajánlat árát és minden további információt megtalál ide kattintva, a Solaris Apartman & Resort honlapján.