• Nincs jobb dolog, mint egy termálfürdős üdüléssel indítani a 2018-as évet.

  • Érdemes megnézni az egyik cserkeszőlői szálláshely csomagajánlatait.

Lassan véget ér az ünnepi időszak, újra iskolába mennek a gyerekek és kevésbé nyüzsgő napok kezdődnek az üdülőhelyeken is. Akik szeretnek nyugodtabb környezetben pihenni, azoknak jó választás lehet a januárra, vagy februárra időzíteni egy néhány napos üdülést.

A termálfürdőt kedvelőknek pedig érdemes számításba venniük a kitűnő gyógyvizéről ismert Cserkeszőlőt is. Ezen belül is kifejezetten ajánlható a gyógyfürdővel szemben lévő Solaris Apartman & Resort.

A modern, igényesen berendezett apartmanház egyik különleges szolgáltatása, hogy a fürdőszobáiban közvetlenül is elérhető a cserkeszőlői termálvíz. Ráadásul a szállásdíj magában foglalja a fürdőbelépőt is, korlátlan napon belüli ki- és belépési lehetőséggel.

Az apartmanház vendégeinek nem kell az utcán parkolniuk, ugyanis egy saját zárt parkoló áll a rendelkezésükre, amiért ráadásul nem kell külön díjat sem fizetniük. Hasonlóan ahhoz, ahogy a wifi használatáért sem kérnek felárat.

Cserkeszőlő apartmanA Solaris Apartman & Resort több olyan csomagajánlatot is kínál, amelyek az év elején is érvényesek.

Ajándék éjszaka
Ez a csomag vasárnapi érkezés és pénteki távozás, azaz ötnapos tartózkodás esetén érvényes. A vendégeknek pedig az 5 éjszaka helyett elég csak 4 éjszakáért fizetniük, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy 20 százalékos kedvezményt kapnak a szállásdíjból.
Az akció egészen 2018. május 31-ig érvényes, az ünnepi és kiemelt időszakok kivételével.

Solaris CserkeszőlőTéli relaxálás
A csomagár az apartmanház megszokott szolgáltatásai – fürdőbelépő, privát termálvízhasználat a fürdőszobában, wifi, díjmentes parkolás – mellett félpanziós ellátást is tartalmaz. Az ajánlat 9900 forint/fő/éj áron foglalható, legalább két fős elhelyezés esetén és standard apartmanban.

Cserkeszőlő apartmanHűvös feltöltődés – Forró termálvizes élmények
Azoknak lehet jó választás ez a kedvező csomag, akik csak rövid időre tudnak elszakadni otthonról. A csomagár 2 személyre érvényes, 2 éjszakás tartózkodás esetén. Svédasztalos reggelit, személyenként 1 órás kerékpárkölcsönzést és egy helyben főzött olasz pörköltkávét is tartalmaz. A január 2-tól május 31-ig foglalható ajánlat ára 32.900 forint/2 fő/2 éj. (Pénteki és szombati tartózkodás esetén 1000 forint/fő/éj hétvégi felár is fizetendő).

Cserkeszőlő termálfürdőA csomagajánlatokról minden további információt megtalál ide kattintva, ahol akár egyből le is foglalhatja a szállását.