• Zenés szilveszteri program, disznótoros tanyalátogatás, pihenés a szálloda saját gyógyvizes medencéjében, vagy a szomszédos élményfürdőben…

  • Vonzó csomagajánlatot kínál az egyik hajdúszoboszlói szálloda.

Egyes szálláshelyeken odafigyelnek a nyugdíjas vendégkör igényeire is. Ezek közé tartozik a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb****, ahol kifejezetten a szenior korosztály számára állítottak össze egy szilveszteri csomagajánlatot.

A hotel a Hungarospa fürdőkomplexum közelében található. Azonban, ha a vendégeknek úgy tartja kedvük, akár ki sem kell mozdulniuk a szállodából, hiszen a Hotel Délibáb**** saját fürdőrészleggel rendelkezik, ahol még a szoboszlói gyógyvíz is elérhető. A fedett fürdőben egy 32-34 Celsius-fokos és egy 36-38 Celsius-fokos gyógyvizes medence mellett jacuzzis élménymedence is a rendelkezésükre áll. A szaunavilágban pedig akár tematikus szaunaszeánszokon is részt vehetnek.

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló wellnessA szálloda szilveszteri csomagajánlata a 2017. december 29 – 2018. január 1. közötti három éjszakára érvényes, de lehetőség van a tartózkodási idő meghosszabbítására is.

Az ajánlat félpanziós ellátást (pezsgős büféreggelit és büfévacsorát), valamint szilveszteri gálavacsorát foglal magában. Szilveszter este a hotelhez tartozó Szoboszló Étteremben hajnalig tartó örökzöld dallamokkal, éjféli tűzijátékkal és Casinóval (black jack, roulette és póker asztalokkal) várják a vendégeket.

Hotel Délibáb gyógyvizes medenceMindezeken felül két ajándék program közül is választhatnak a csomagajánlatot igénybe vevő vendégek:
– Ellátogathatnak a Hajdúszoboszló melletti Nagyhegyesen található Tuba Tanyára, ahol a fogadásukra forralt borral, pálinkával és disznótorossal készülnek.
Vagy
– Választhatják azt is, hogy inkább egy ingyenes belépőjegyet kérnek a közeli Aqua-Palace fedett élményfürdőbe (1 db belépő/fő).

Minden évben sokan töltik a szilvesztert Hajdúszoboszlón, ezért nem árt időben lefoglalni a szállást!

Ide kattintva, a Hotel Délibáb**** weboldalán megtalálja a csomagajánlat árát és minden további információt.