• Még az év vége előtt kikúrálhatjuk magunkat a Hungarospához tartozó szálloda akciója révén.

  • A csomagár a gyógykezeléseket is magában foglalja.

Az év végi, de még a karácsonyt megelőző időszakban egészen jó szállásajánlatokat lehet elcsípni. Ezek közé tartozik a Hungarospa Thermal Hotel év végi akciója, aminek keretében összeköthetjük a pihenést és a gyógyulást.

A szálloda csomagajánlata igazán jó választás lehet azoknak, akik amúgy is azt tervezték, hogy a társadalombiztosítás által támogatott kúrán vesznek részt Hajdúszoboszlón. A kedvezményes csomag ugyanis magában foglalja a szálloda orvosa által felírt, napi négyfajta gyógykezelést is.

Az akció a november 20. és december 15. közötti időszakra érvényes, legalább 4 éjszakás tartózkodás esetén. A szállásdíj félpanziós ellátás mellett a fürdőköpeny, a szállodai medencék, a szaunák, a gőzkabin, a Wi-Fi és a zárt parkoló használatát is tartalmazza. Sőt, a vendégek ingyen járhatnak át a Hungarospa gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és az Árpád Uszodába (az elutazás napja kivételével).

Hungarospa Thermal Hotel HajdúszoboszlóA csomag ára kétágyas szobában, 2 fős elhelyezésnél 9800 forint / fő / éj. Az egyfős felár 2400 forint / fő / éj. A 18 év feletti vendégek után fizetendő idegenforgalmi adó pedig 500 forint éjszakánként.

Hungarospa Thermal HotelAz ajánlat csak közvetlen foglalás esetén érvényes.