• Speciális karácsonyi csomagokkal készülnek az ünnepi időszakra a szállodák.

  • Sok helyen ünnepi vacsorát és ingyenes fürdőbelépőt is magukban foglalnak a karácsonyi ajánlatok.

Néhány évvel ezelőtt a szálláshelyek számára még igazi holtszezon volt a karácsony, olyankor csak lézengtek a vendégek a hotelekben, panziókban. Egy ideje azonban már egyre kedveltebb időszaknak számít a vendégek körében a karácsony, évről évre nő azoknak a száma, akik nem otthon, hanem inkább szállodában töltik az ünnepet.

Nem véletlen, hogy számos hotel már külön csomagajánlatot is összeállít a karácsonykor érkező vendégkör számára. Ezek közül gyűjtöttünk össze négyet. Közös pont, hogy mindegyik szálláshely egy-egy termálfürdő közelében található.

Eger

Hotel Eger wellnessfürdőA szálloda elhelyezkedése kedvező, hiszen város központi részén található és könnyű megközelíteni a megyeszékhely kedvelt termálfürdőjét is. Ugyanakkor azoknak is jó választás lehet ez a hotel, akik nem tennék ki a lábukat a szálláshelyről, ugyanis saját fürdőrészleggel is rendelkeznek.

Az egri hotel csomagajánlata december 22. és 26. között foglalható, legalább 3 éjszakás tartózkodás esetén. December 24-én esti vacsorát szervíroznak és speciális karácsonyi programokkal is készülnek. Utóbbiak közé tartozik a közös karácsonyfa díszítés, a december 24-i forralt borozás, városi séták, szauna szeánszok, wellness programok. December 25-én Szulák Andrea ad majd koncertet a hotelben.

A csomag büféreggelit és svédasztalos vacsorát tartalmaz. A karácsonyi csomag ára attól függ, hogy a vendégek a szálloda melyik részlegébe foglalnak szállást. Az árakról és a szálláshelyről minden információt megtalál ide kattintva.

Tiszakécske

Tiszakécske termálA Tisza-part Gyógy- és Élményfürdő területén lévő szálloda ünnepi csomagja a december 23. és 29. közötti időszakban foglalható, minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén. A félpanziós ellátást kínáló ajánlat része a délutáni forralt borozás, illetve teázás. A gyerekek számára ünnepi animációs programokat is szerveznek, valamint egy karácsonyi meglepetéssel is készül a szálloda.

A szállás ára magában foglalja a szomszédos termálfürdő korlátlan látogatását, beleértve a fürdő szaunavilágát is. A kedvező csomagajánlatról minden további részletet megtalál ide kattintva.

Cserkeszőlő

Cserkeszőlő GyógyfürdőA termálfürdővel szemközti szálláshelyen forró teával várják a karácsonykor érkező vendégeket. A  csomagajánlat félpanziós ellátást tartalmaz, szenteste ünnepi vacsorával. A vendégeknek aromaterápiás fürdősót készítenek be a szobába. Utóbbit akár termálvízben is feloldhatják, hiszen az apartmanok fürdőszobáiban egy külön csapon érkezik a cserkeszőlői termálvíz. A csomag része, hogy ingyen látogatható a szomszédos termálfürdő is. Az ünnepi meglepetést is magában foglaló ajánlat árait megnézheti ide kattintva.

Hévíz

Hévízi Tófürdő télenA háromcsillagos hotel Hévíz központjában található, így a karácsonykor igazán különleges hangulatot árasztó belvárosi rész és a Tófürdő is kényelmesen megközelíthető a szálláshelyről. A szálloda karácsonyi csomagja a december 22. és 26. közötti időszakban foglalható, legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén.

Az ajánlat félpanziós ellátást és üdvözlő italt is tartalmaz, továbbá ingyenes belépőt az egyik közeli szálloda wellness részlegébe, ahol élmény- és masszázsmedence, valamint szaunavilág is a vendégek rendelkezésére áll. December 24-én közös karácsonyfa díszítést tartanak és ünnepi vacsorán vehetnek részt a vendégek. Ebben az időszakban egyébként Hévízen karácsonyi vásár és ünnepi koncertek is lesznek. A csomagajánlatról minden további részletet megtalál ide kattintva.