• Hétköznapi akció Hévízen. Két éjszakás csomagajánlat 30 méterre az egyik termálfürdőtől. Szállásakció ingyenes szolgáltatásokkal.

  • Találtunk néhány kedvező őszi szállásakciót.

Meglehetősen jól járnak azok, akik őszre tudják időzíteni az üdülésüket. A termálfürdős üdülőhelyeken ilyentájt már nem jellemző a zsúfoltság, nincs kánikula, de még nagy hideg sem. Ráadásul jóval kedvezőbb szállásajánlatokat lehet elcsípni, mint a nyári főszezon idején. Némelyik szálloda és apartmanház egészen vonzó csomagajánlatokkal készül ezekre a hónapokra.

Összegyűjtöttünk néhány olyan szállásakciót, amit érdemes lehet figyelembe venni azoknak, akik időt tudnak szakítani egy néhány napos őszi pihenésre.

Hévíz

Hévíz Tófürdő gyógytóA népszerű üdülőhely központjában található egyik háromcsillagos hotel a hétköznap érkező vendégeknek kínál kedvező szállásajánlatot. A 3=4 akció lényege, hogy 3 éjszakás foglalás esetén a vendégek 4 éjszakát tölthetnek a hotelben. A csomagár félpanziós ellátást (büféreggelit és menü vacsorát) és ingyenes WiFi hozzáférést foglal magában. Megkötést pusztán az jelent, hogy ez a csomag hétköznapokon érvényes, továbbá a kiemelt időszakokban (október 18-23. és október 27 – november 1.) nem foglalható.

A csomagár attól függ, hogy egy, vagy kétágyas, esetleg apartmanos elhelyezést igényelnek-e a vendégek, de erről, és a szállodáról minden további információt megtalál ide kattintva.

Cserkeszőlő

Cserkeszőlő GyógyfürdőCserkeszőlő egyik kedvelt és rendkívül igényesnek számító szálláshelyén is találhatunk kedvező őszi akciókat. Az Indián Nyár nevet viselő csomagjuk még november 20-ig foglalható. A 2 éjszakás csomag svédasztalos reggelit tartalmaz, továbbá két napra érvényes belépőt is magában foglal a 30 méterre (!) lévő termálfürdőbe. Ezen felül a csomag része személyenként 1 óra kerékpárkölcsönzés és egy helyben főzött pörkölt kávé is.

A csomag akár hétvégére is foglalható és meglehetősen kedvező áron kínálják, a pontos árat megtalálja ide kattintva.

Tiszakécske

Tiszakécske termálA termálfürdő területén lévő hotel kifejezetten az őszi tanítási szünetre állított össze egy csomagot. Ez minimum 2 éjszakás foglalás esetén és az október 27. és november 5. közötti időszakban érvényes. A csomag félpanziós ellátást (büféreggeli és svédasztalos vacsora) tartalmaz és annyi ajándék szolgáltatást, hogy felsorolni is nehéz: ajándék teasüteményt délutánonként, ajándék wellness kupont 1000 forint értékben, welcome pezsgőt, a szaunavilág korlátlan használatát, korlátlan energetizált vízfogyasztást, fürdőköpenyt és strandtörölközőt foglal magában.

Sőt, a vendégek számára korlátlan és ingyenes átjárást biztosítanak a termálfürdőbe, ahol az őszi szünet alatt családi animációs programokat tartanak. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ajánlat, akkor ide kattintva minden fontos információt megtalál a szállodáról, a termálfürdőről és az csomag árairól is.