• Van három tippünk arra, hogy hol érdemes eltölteni az ünnepi hosszú hétvégét.

  • Mindegyik szállodából kényelmesen átsétálhatunk a helyi termálfürdőbe.

Október 23-a idén hétfőre esik, így egy egész hosszú hétvégénk lesz majd a pihenésre. Érdemes lehet ezeket a napokat valamelyik termálfürdő közelében tölteni, viszont arra fel kell készülni, hogy ez nem egyedül nekünk fog eszünkbe jutni, ezért nem árt igyekezni a szállásfoglalással.

Összegyűjtöttünk három olyan hotelt, amelyek kifejezetten az október 23-i hosszú hétvégére állítottak össze egy-egy csomagajánlatot. Mindhárom szálloda a helyi termálfürdő közvetlen közelében található, de kettő közülük saját fürdőrészleggel is rendelkezik. Némelyik helyen animációs programokat tartanak és sztárvendég is ellátogat a szállodába.

Zalakaros

MenDan fürdőrészlegAz október 20. és 23. közötti hosszú hétvégére külön csomagajánlattal készül az egyik népszerű, négycsillagos zalakarosi hotel. Az ajánlat bőséges büféreggelit és büfévacsorát tartalmaz őszi ínyencségekkel, egyedi, zalai fogásokkal a szálloda éttermének 39 méter hosszú büféasztalánál.

Az ünnepi hétvégén fellép a hotelben az Irigy Hónaljmirigy és Kökény Attila. A gyerekek animációs programokon vehetnek részt, ahol a Nickelodeon sztárfigurái és bohóc biztosítja a kikapcsolódásukat. A szálloda wellness és beauty szolgáltatásai a hosszú hétvégén kedvezménnyel vehetők igénybe.

A saját fürdőkomplexummal és szaunarészleggel rendelkező szálloda csomagajánlata legalább 3 éjszakás tartózkodás esetén vehető igénybe.

Tiszakécske

Tisza-parti uszoda jacuzziA Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő területén található négycsillagos hotel ünnepi ajánlata október 20. és 23. között foglalható, legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén. A szálloda október 23-i csomagja büféreggelit és büfévacsorát, welcome pezsgőt, a termálfürdő és a szaunarészleg korlátlan látogatását foglalja magában.

Ráadásul október 21-én és 22-én családi animációs programokat is tartanak, ezen a két napon délután kávéval és sütivel várják a vendégeket a szálloda bárjában. Továbbá egy ajándék wellness kupont is kapnak a vendégek.

Hajdúszoboszló

Hotel Délibáb wellnessA Hungarospa fürdőkomplexum közelében található egyik négycsillagos szálloda 3 éjszakás csomagot állított össze az október 23-i hosszú hétvégére. A csomag büféreggelit és büfévacsorát tartalmaz. A hotel wellness részlege az ünnepre való tekintettel a megszokottnál tovább, 22 óráig tart nyitva.

A vendégek tematikus szaunaszeánszokon vehetnek részt, a gyerekek szórakozásáról pedig a szálloda animátorai gondoskodnak. Sőt, szintén a csomag része, hogy a szállóvendégek ellátogathatnak a hortobágyi Tuba Tanyára, ahol finom ételekkel és néptánc bemutatóval várják őket.

Érdemes közvetlenül a hotelnél foglalni, ugyanis ebben az esetben kedvezményt is kaphatunk.