• Hévízt, Egert, vagy Hajdúszoboszlót akár 2 éjszakás pihenés miatt is érdemes felkeresni.

  • Összegyűjtöttünk néhány csomagajánlatot a három településről.

  • A szálláshelyek közel vannak a termálfürdőhöz.

Az őszi hónapok nagyon ideálisak egy kis termálfürdős üdüléshez. Az időjáráson már egyre inkább érződik, hogy vége van a nyárnak, viszont emiatt még jobban esik a termálvíz melege. Ilyenkor már egyre inkább erőt kell venni magán az embernek, hogy végre kijöjjön a termálvizes medencéből, vagy éppen Hévízen a Tófürdőből.

Persze előfordul, hogy az év vége felé már nincs hosszabb időnk üdülni és csak pár napra tudunk elszakadni otthonról. Azonban szerencsére a termálfürdővel rendelkező települések egyes szálláshelyei akár 2 éjszakára is igen kedvező csomagajánlatokat kínálnak. Ezek közül gyűjtöttünk össze hármat.

Hévíz

Hévíz gyógytóA gyógyvizű tóhoz közel található háromcsillagos hotel “Hévízi kikapcsolódás reggelivel” nevet viselő csomagajánlata igen jó ár-érték arányú ajánlatnak számít. Az ár 2 éjszakát, bőséges büféreggelit, a hotel relax kertjének a használatát és ingyenes Wifi csatlakozási lehetőséget foglal magában.

A csomag ára az október elseje és december 27. közötti időszakban 12.800 forint/fő/2 éj – kétágyas szoba esetén. Apartmanos elhelyezésnél az ár 16.800 forint/fő/2 éj. Az ajánlat az október 18-23. és az október 27 – november 1. közötti időszakra nem vonatkozik.

Eger

Hotel Eger Park fürdőAz Egerbe látogatóknak jó választás lehet ez a hotel, hiszen közel van a termálfürdő, de a szálloda saját fürdőrészleggel is rendelkezik. “Aranyőszi napok ajándék masszázzsal”: ez a legalább 2 éjszaka foglalása esetén igénybe vehető csomagajánlatuk neve. Gazdag büféreggelit és büfévacsorát tartalmaz, továbbá welcome italt, a szálloda éttermében és drinkbárjában történő italfogyasztásból 10 százalék kedvezményt, a wellness részleg, a szauna világ és a fitneszterem korlátlan használatát is magában foglalja.

Továbbá, – ahogy a csomag nevében is szerepel – a felnőtt vendégek számára egy 30 perces kényeztető herbál masszázst is biztosítanak.

Az ajánlat szeptember 30. és december 23. között érvényes.

Hajdúszoboszló

Hotel Délibáb gyógymedenceAki egy rövid hajdúszoboszlói üdülésből szeretné a legtöbbet kihozni, annak jó választás lehet a “Deluxe Csomag”, amit az egyik szoboszlói hotel kínál. A két éjszakás csomag korai érkezést (12 órától), késői távozást (12 óráig), félpanziós ellátást, egy 25 perces aromaterápiás masszázst foglal magában. Mindezek mellett a vendégek választhatnak, hogy a Hungarospa gyógy- és strandfürdőbe szeretnének-e két jegyet kapni, vagy inkább az Aqua-Palace élményfürdőbe egy belépőt.

A szállodának saját fürdőrészlege van, ahol termálvizes medence is található, a csomagár természetesen ennek a korlátlan használatát is biztosítja. A kiemelt időszakokban – október 20-23., december 24-31. és január 1. – nem foglalható ez az ajánlat, viszont a 2 éjszakás tartózkodás akár meg is hosszabbítható.