• Egyes termálfürdőhöz közeli szálláshelyeken egész jó ajánlatokat lehet elcsípni az év hátralevő részében.

  • Akár 1-2 éjszakás tartózkodás esetén is.

  • Sok esetben a fürdőbelépőt is magában foglalja a szállásdíj.

Az ősz igazi termálfürdős szezon. Nincs még hideg, de a természetes tavak ilyenkor már túlzottan lehűlnek. A termálfürdőkben viszont még a legtöbb helyen szeptemberben, de akár október első felében is nyitva vannak a szabadtéri medencék, ahol napozás közben is élvezhetik a vendégek a víz kedvező hatását.

Sokaknak viszont ilyenkor nincs már egy egész hetük pihenésre, nekik jöhetnek jól a termálfürdőkhöz közeli szálláshelyek 2, vagy akár 1 éjszakára vonatkozó kedvezményes csomagajánlatai. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat.

 

Hajdúszoboszló

Hungarospa gyógyfürdőAz „Egyészakás kaland” nevet viseli az a csomagajánlat, ami pusztán 1 éjszakányi tartózkodást foglal magában, de az elutazás napján elég a szobát elhagyni 15 óráig. A vendégek így még kényelmesen felkereshetik a szomszédos Hungarospa fürdőkomplexumot, vagy esetleg a szálloda saját wellness részlegét is. A szeptember 1. és december 23. között érvényes ajánlat 15 ezer forint/fő/éj áron vehető igénybe 2 személy esetén.

Ugyanitt, ugyanezen az éjszakánkénti áron 2 éjszakás csomag is foglalható, ami egy 2500 forint értékű masszázskupont, vagy fürdőbelépőt is magában foglal.

Cserkeszőlő

Cserkeszőlő GyógyfürdőA kedvelt termálfürdő közvetlen közelében lévő szálláshelyen szeptember 10. és december 20. között érvényes az „Őszi relaxálás” nevű csomagajánlat. Az ár félpanziós ellátást, ingyenes belépőt a termálfürdőbe (korlátlan napi ki- és bejárással), díjmentes wifit és parkolást is tartalmaz. A csomag 9500 forint/éj/fő áron foglalható, akár több éjszakára is.

A szálláshelyen „Indián nyár” néven egy 2 éjszakás csomagajánlat is elérhető. Ez 2 főre, 2 éjszakára reggelit, fürdőbelépőt, személyenként 1 óra kerékpárkölcsönzést és ajándék olasz pörköltkávét is magában foglal. A kedvezményes csomagár pedig 29.900 forint/2 éj/2 fő.

Tiszakécske

Tiszakécske termálA kitűnő gyógyvizéről ismert Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő melletti egyik szálláshely „Őszi kiruccanás” csomagja 1 éjszakára érvényes és már csak szeptember 15-én vehető igénybe. Az ajánlat félpanziós ellátást, valamint a szomszédos fürdő és szaunavilág korlátlan látogatását biztosítja. Az egynapos ajánlat fejenként és éjszakánként 11.900 forintért vehető igénybe.

Szintén a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő közelében, de egy másik szálláshelyen egészen szeptember 30-ig tart egy akció, ennek keretében 20 százalékos kedvezmény érvényes a termálfürdő használatát is tartalmazó szállásdíjakból.