• Akik hajdúszoboszlói üdülést terveznek a következő időszakban, azok igen kedvező ajánlatok közül válogathatnak.

  • Egyes csomagok ajándék fürdőbelépőt, vagy ingyenes masszázst is magukban foglalnak.

A statisztikák szerint az év eleje a belföldi turizmus kisebb forgalmú időszakai közé tartozik. Ez a vendégek számára azért fontos információ, mert ilyenkor a szálláshelyek igen kedvező akciókkal igyekeznek becsalogatni a vendégeket.

Szintén ideális időszak ez azoknak, akik nem kedvelik a zsúfoltságot a szállodákban, illetve a fürdőkben. Azaz aki igazán nyugodt pihenésre vágyik, annak érdemes szétnézni a szállodák évindító akciói között.

Jó választás lehet egy februári, vagy márciusi üdüléshez Hajdúszoboszló. Hatalmas területű gyógyfürdő, élményfürdő, uszoda közül válogathatunk. Sőt, egyes szoboszlói szálláshelyekhez saját fürdőrészleg is tartozik, így – ha úgy tartja kedvünk – ki sem kell mozdulnunk a hotelből.

Jó példa erre a Hotel Délibáb****, ami egyrészt közel van a Hungarospa fürdőkomplexumhoz, másrészt a szállodán belül elérhető a hajdúszoboszlói gyógyvíz is. A hotel fedett fürdőjében 32-34 Celsius-fokos és 36-38 Celsius-fokos vizű gyógymedencék közül választhatunk, de jacuzzis élménymedence és szaunavilág is a rendelkezésünkre áll.

Hotel Délibáb gyógymedenceA Hotel Délibáb**** többféle kedvezményes ajánlatot is összeállított a mostani időszakra.

– Téli wellness: még február végéig foglalható ez a 3 éjszakás csomagjuk (hosszabbítás lehetséges), ami büféreggelit és vacsorát, a Délibáb Wellness Oázis & Thermal Spa korlátlan használatát, a szálloda fitnesz termének a szolgáltatásait is magában foglalja. A vendégek számára fürdőköntöst, papucsot és szobai Wifi-elérést is biztosítanak. A csomagról minden további információt megtalál ide kattintva.

Hotel Délibáb szoba– Felüdítő csomag: azoknak lehet jó választás ez az ajánlat, akik rövidebb kikapcsolódásra vágynak, a csomag ugyanis 2 éjszakás tartózkodást tartalmaz. Üdvözlőital, büféreggeli és -vacsora, a szálloda fürdőrészlegének és fitnesztermének a használata mellett ennek is része a fürdőköntös és papucs. Sőt, a vendégek választhatnak egy 2500 forint értékű masszázskupon és egy Hungarospa gyógyfürdő belépő között. Ez a csomag egészen március végéig foglalható, és minden tudnivalót elolvashat róla ide kattintva.

Hotel Délibáb wellness– Nyugdíjas csomag 3 éjszakára: ez egy kifejezetten az 55 év felettiek számára összeállított ajánlat. A fentihez hasonlóan üdvözlőitalt, büféreggelit és vacsorát, fürdőrészleg használatot, fürdőköntös és papucs bekészítését is tartalmaz. Ezen felül választhatnak kétféle ajándék szolgáltatás közül. Az egyik: 25 perces talp- vagy testmasszázs és pedikűr. A másik: a tartózkodás ideje alatt a szálloda Mirage éttermében minden délután egy-egy csésze kávé, vagy pohár tea, illetve egy szelet sütemény.

Azoknak is ajánlható ez a csomag, akik tovább maradnának a hajdúszoboszlói szállodában, ugyanis lehetőség van a 3 éjszakás tartózkodási idő meghosszabbítására. A csomag árát és minden további információt megtalál ide kattintva.