• Közeleg a március 15-i hosszú hétvége.

  • Aki szeretné pihenéssel tölteni a munkaszüneti napokat, annak jó választás lehet az egyik gyógyfürdőjéről méltán ismert üdülőhely, gyógyhely.

A márciusi négynapos ünnepi hétvége az első alkalom lesz idén egy kicsit hosszabb kikapcsolódáshoz. Nyugodt környezetben, de színvonalas szálláshelyen és termálfürdő mellett – akiknek ezek a szempontok szerepelnek a képzeletbeli listájukon, azoknak jó választás lehet Tiszakécske. A fővárostól mindössze másfél órás autóútra lévő település két fő vonzerejét a Tisza közelsége és az itt feltörő – gyógyvíz minősítéssel rendelkező – termálvíz jelenti.

A tiszakécskei Barack Thermal Hotel & Spa**** egy külön csomagajánlattal is készül a hosszú hétvégére. Az ajánlat 3 éjszakás tartózkodástól foglalható és lehetőséget ad március 15-én a korai (déli 12 óra) érkezésre.

Barack Hotel TiszakécskeA szálloda március 15-i csomagja félpanziós ellátást, welcome drinket, törölközőt és fürdőköpenyt, ingyenes Wifi-t, egy ajándék wellness kupont, a szomszédos Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő szolgáltatásainak korlátlan használatát – beleértve a szaunavilágot, süti büfét – is tartalmazza.

Tisza-parti uszoda jacuzziEzen felül a hosszú hétvégén családi animációs és élő zenés programokkal várják a vendégeket. Igazán különlegesnek ígérkezik a játékos kutyabemutató, amit terápiás kutyák részvételével tartanak. A szaunázást kedvelőknek plusz egy érv lehet, hogy a hosszú hétvége mind a négy napján szaunaprogramokat tartanak a fürdő szaunavilágában.

Amennyiben érdekli a csomagajánlat, akkor ide kattintva minden további részletet megtudhat.

Barack Hotel TiszakécskeAkik a szállodai elhelyezésnél jobban szeretik a különálló apartmanházakat, bungalókat, azoknak sem kell lemondaniuk a tiszakécskei üdülésről. A termálfürdő területén található ugyanis a Thermál Apartman, valamint a Termál Bungaló. Ezek a szálláshelyek egyszerre akár 4-6 fő kényelmes elhelyezésére is alkalmasak.