• Érdemes valamelyik hosszú hétvégén felkeresni a termálfürdőjéről ismert Cserkeszőlőt.

  • Időben kell gondoskodni a szállásról, mert nagyon népszerű az üdülőhely.

A 2018-as év bővelkedik a hosszú hétvégékben, idén nyolc olyan alkalom lesz, amikor hétköznapra esik valamelyik ünnepnap. Nagyon adják magukat ezek a hétvégék egy rövid pihenésre, azon belül is jó választás lehet valamelyik termálfürdőjéről ismert üdülőhely.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlő kifejezetten kedvelt úti célnak számít. Nem tudunk úgy írni Cserkeszőlőről, hogy a cikkhez kapcsolódva a facebookos kommentelők ne kezdjenek áradozni az ottani termálfürdőről. Már csak ez alapján is nagy biztonsággal lehet állítani, hogy nem fognak mellé azok, akik Cserkeszőlő felé veszik az irányt a hosszú hétvégéken.

Cserkeszőlő szabadtéri gyógyvizes medenceNem árt azonban igyekezni a foglalással. A termálfürdővel szemben található Solaris Apartman & Resortban például a március 15-i és a húsvéti hétvégére már elkeltek a szabad férőhelyek. Van azonban két jó hír is. Az egyik az, hogy a május elsejei, valamint a pünkösdi hétvégére még foglalhatunk náluk szállást. A másik pedig: külön csomagajánlatokat is összeállított az apartmanház ezekre a hétvégékre.

Cserkeszőlő apartman– Vidám majális csomag: április 27. és május 2. között foglalható, legalább 3 éjszakás tartózkodás esetén. Az ajánlat svédasztalos reggelit, korlátlan napi be- és kilépésre jogosító fürdőbelépőt, egy napra személyenként félóra kerékpározási lehetőséget tartalmaz. Ezen felül a vendégek díjmentesen használhatják az apartmanház Wifi-hálózatát, és a zárt parkolót.

A végére hagytuk az apartmanház egyik különleges szolgáltatását, ami szintén külön díj fizetése nélkül biztosított a vendégek számára: a fürdőszobában közvetlenül is elérhető a cserkeszőlői termálvíz.

A csomag árát, illetve minden további tudnivalót megtalálhat ide kattintva, az apartmanház honlapján.

Cserkeszőlő apartman– Pünkösdi wellness csomag: május 18. és 21. között, 3 éjszakás tartózkodás esetén foglalható. Az ajánlat – a vidám majális csomaghoz hasonlóan – svédasztalos reggelit, fürdőbelépőt, díjmentes Wifit és parkolást, valamint privát termálvíz-használatot is tartalmaz. Ezen felül a vendégeket egy adag eredeti krémes olasz fagylalttal is várják.

A csomaggal kapcsolatos további információkért kattintson ide, ahol akár le is foglalhatja a szállását.

Solaris Cserkeszőlő