• A történelmi emlékek, a borvidékek és a termálfürdők kedvelői számára is jó választás lehet Eger.

  • Az egyik, saját fürdőrészleggel is rendelkező egri hotel csomagajánlatokkal készül a hosszú hétvégékre.

Eger nem tipikusan az a hely, ahol az üdülés során bevackolja magát az ember a szálláshelyre és onnan ki sem mozdul. A megyeszékhelyen és környékén számtalan látnivaló és szórakozási lehetőség vár a turistákra. Elég csak a híres egri várra, a patinás belvárosra, az itt található múzeumokra, vagy éppen a borospincéiről ismert Szépasszony-völgyre gondolni.

Akik szeretik a fürdőket, azoknak is többféle lehetőséget kínál Eger és környéke. A településen törökfürdő, termálfürdő, uszoda közül válogathatunk. Akkor is jó kiindulópont lehet Eger, ha néhány környékbeli termálfürdő is rajta van a bakancslistánkon, hiszen a hevesi megyeszékhelytől kiindulva remek fürdős csillagtúrák tehetők. Elég csak a közeli Demjénre, Egerszalókra, vagy akár Bogácsra, Bükkszékre gondolni.

Eger belvárosában, a termálfürdőtől mindössze 5 perces sétára találjuk a Hotel Eger & Parkot****, ami ideális szálláshely lehet a településre látogató turistáknak. A fürdőkedvelőknek plusz egy érv a szálloda mellett, hogy saját wellness részleg is kapcsolódik a hotelhez. A fürdőben úszómedence, élmény- és pezsgőmedence, valamint gyermekmedence áll a vendégek rendelkezésére.

Hotel Eger wellnessfürdőA szálloda többféle csomagajánlattal készül a következő hónapok hosszú hétvégéire.

– Tavaszi zsongás: az év első hosszú hétvégéjére összeállított ajánlat március 15-18. között érvényes. Már csak néhány szoba szabad, ezért nem árt sietni, annak, aki igénybe venné.

A legalább két éjszakás tartózkodás esetén foglalható csomag svédasztalos reggelit és vacsorát, a wellness részleg és a szaunavilág használatát (beleértve az itt rendezendő szaunaszeánszokat), fürdőköntös bekészítést és a zárt parkoló használatát is magában foglalja. Ezen felül felnőtteknek egy ajándék borkóstoló, egy 20 perces hidromasszázs, vagy 15 perces Sensolite ágyhasználat is része a csomagnak, a legalább 3 éjszakát foglaló vendégek pedig egy belépőt is kapnak a közeli Törökfürdőbe.

Az ünnepi csomag programokat is magában foglal, ezek közé tartozik egy városi idegenvezetés, egy lovas kocsizás és a gyerekeknek tartott animációs programokon való részvétel.

A csomagról minden további információt megtalál ide kattintva.

Hotel Eger Park szoba– Vidéki Vidám Víkend: az elnevezés a szálloda húsvéti ajánlatát takarja. Sokan fogják pár napos kikapcsolódásra használni a húsvéti hosszú hétvégét, ezért nem árt a szállásfoglalással igyekezni, mert gyorsan fogynak a férőhelyek. A csomagajánlat március 29. és április 3. között foglalható, legalább 3 éjszakás tartózkodás esetén.

Az ajánlat alapvető tartalma hasonló a fentihez, azaz svédasztalos reggelit és vacsorát, a wellness részleg, a szaunavilág és a zárt, őrzött parkoló használatát is magában foglalja. A felnőtt vendégek részt vehetnek egy borkóstolón is.

Ugyancsak tartalmaz egy idegenvezetéses városi sétát és lovaskocsikázást. A szálloda mesterszakácsa húsvéti finomságokkal, kóstolóval is várja a vendégeket, a gyerekek szórakoztatásáról pedig animátor gondoskodik.

Kattintson ide és minden további részletet elolvashat a csomagajánlatról.

Hotel Eger Park fürdő– Itt van május elseje: április 27. és május 1. között foglalható ez a csomag, minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén. A vendégeket bőséges svédasztalos reggelivel és tájjellegű ételeket kínáló svédasztalos vacsorával várják. A szobába bekészítik a fürdőköntöst, amiben akár egyből a fürdőrészleg, vagy éppen a szaunavilág felé vehetik az irányt, esetleg felhasználhatják az 1000 forint értékű ajándék masszázskupont. A gyerekek pedig a játszószobában és a játszótéren kapcsolódhatnak ki. Természetesen ennek a csomagnak is része a zárt parkoló használata.

Az ajánlat különleges programokat is magában foglal, hiszen április 29-én és május 1-jén a Koktél Zenekar szórakoztatja a szállóvendégeket. Ezen felül a szállásdíj tartalmazza a városi sétát egy idegenvezető kíséretében, a pezsdítő szaunaceremóniákat, valamint a gyerekek számára szervezett kézműves és ügyességi foglalkozásokon való részvételt.

Ide kattintva minden információt megtalál a csomagról, amit akár egyből le is foglalhat.

Hotel Eger Park wellness