• Olcsóbb belépőjegyek az újraindulás után, ingyen belépő az egészségügyi dolgozóknak, nyugdíjas akció.

  • Megéri kihasználni a nyitást követő első kedvezményeket.

Korábban már írtuk, hogy a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és a Zalakarosi Fürdő is megnyitja a kapuit. Mindkét fürdőben el lehet csípni nyitási akciót, aki teheti, annak érdemes ezeket kihasználni. A sárvári fürdő több ütemben nyit. Május 3-án már elkezdődtek a kezelések a gyógy- és wellnessközpontban. Május 10-én nyit a fitneszterem, május 13-án a gyógyvizes szárny a fedett és a félig fedett medencékkel, az élménymedencével, szaunavilággal. Május 20-tól látogatható a családi fürdőszárny és az uszoda. A strand pedig az időjárástól függően valamikor június elején fog nyitni.

Az idei első fürdővendégek jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt, ugyanis május 13. és 20. között 20 százalékkal olcsóbban kínálják a jegyeket. Május 18-tól újraindul a közkedvelt nyugdíjas kedd akció is, aminek keretében a hét második napján a nyugdíjas vendégek féláron, 1100 forintért válthatnak napi belépőt. Nagyon szimpatikus kezdeményezés, hogy május 13. és június 13. között az egészségügyi dolgozók ingyen látogathatják a fürdőt. Ehhez emailben kell vouchert igényelniük, aminek a menetéről itt talál részletes információkat.

A Zalakarosi Fürdő két ütemben nyit. Az első nyitási ütem május 7-től 20-ig tart, ami azt jelenti, hogy egyelőre még nem lesz elérhető az összes szolgáltatásuk. Ugyanakkor ez azért nem szegényes kínálatot jelent, hiszen a vendégeket a következő medencék várják: beltéri élményfürdő, beltéri gyermekvilág, élményfürdőhöz tartozó szaunák, fekete lyuk csúszda, fedett fürdő gyógyvizes medencéi, fedett fürdő termálmedence. Sőt, nyitva lesznek már a gyógy- és termálvilág (régi nevén gyógycentrum) kül- és beltéri medencéi.

Ami nem lesz még ekkor nyitva az a strandi rész, valamint a gyógyászat. Utóbbiak majd május 21-től válnak elérhetővé. Viszont cserébe május 7. és 20. között igen jelentős kedvezménnyel kínálják a belépőket.

Sokkal nagyobb a kedvezmény mértéke, mint amennyivel kevesebb szolgáltatás lesz elérhető. Ráadásul a jegyár magában foglalja a gyógy- és termálvilág látogatását is (ami amúgy feláras). Konkrétan ez azt jelenti, hogy az újraindulást követő első időszakban egy felnőtt napijegy 2500 forintba, a diák és nyugdíjas belépő 2000 forintba, a gyermek napijegy 740 forintba, a babajegy 100 forintba, a családi belépő pedig 5940 forintba kerül. Minderről itt talál további információkat.

Zalakarosi gyógyvíz hatása