• Nyitási árkedvezmény még néhány napig és indul a megszokott keddi nyugdíjas akció is.

  • Csütörtökön újabb fürdőegységeket is megnyitnak.

Mostanra már egész sok fürdőt újranyitottak országszerte, jelenleg is egész jó a kínálat, de a nyár elejétől a termálfürdők döntő többsége ismét látogatható lesz. Fürdős akciókból egyelőre még nincs túl sok, ebből a szempontból viszont szabályt erősítő kivételnek számít a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, ahol már most többféle kedvezménnyel várják a vendégeket.

Ezek közé tartozik, hogy a nyitási akciójuk még május 20-ig elérhető. Ennek keretében a belépőjegyek árából 20 százalékos kedvezményt biztosítanak. A járványhelyzet előtti években is a fürdő kedvelt akciójának számított a „nyugdíjas kedd”, ami a tanítási szünetek kivételével szinte folyamatosan elérhető volt. Ennek a lényege, hogy a hét második napjain a nyugdíjas vendégek féláron – ez jelenleg 1100 forintot jelent – válthatnak egész napra érvényes fürdőbelépőt. A kedvezmény igénybevételéhez mindenképpen fel kell mutatni az úgynevezett ONYFI igazolványukat. A nyugdíjas kedd május 18-tól, azaz holnaptól indul újra.

Az újranyitási kedvezmények közé tartozik, hogy az egészségügyi dolgozóknak június 13-ig ingyen belépőt biztosítanak. A vouchert emailen lehet igényelni, erről az érintettek minden tudnivalót elolvashatnak a fürdő honlapján.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel kapcsolatban azt érdemes még tudni, hogy jelenleg a gyógyvizes szárnyuknak a fedett és félig fedett medencéi, az élménymedence és a szaunavilág tart nyitva, de elérhetőek a gyógyászati kezelések is.

Most csütörtöktől, azaz május 20-tól ez tovább bővül, ugyanis megnyitják a fedett részleg családi szárnyát, továbbá a retró medencét, az uszodát és a kalandparkot is. A teljes strandi rész pedig majd valamikor júniusban fog nyitni, ennek a pontos dátuma nyilván még az időjárástól is függ.

Sárvár termálfürdő medencecsarnok