• Május első napjaiban visszatér az élet Cserkeszőlőre.

  • Újra megnyitja kapuit a termálfürdő és Solaris Apartman & Resort is, ahol megújult környezetben, június végéig érvényes akciós csomagajánlatokkal várják a vendégeket.

Közel 6 hónap kényszerű zárvatartást követően, május 3-tól ismét látogatható a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ. Az első napokban már elérhető lesz a gyógyvizes medencék többsége, május 6-ig pedig a vízforgatós medencéket is szeretnék beüzemelni.

Mindezzel párhuzamosan a fürdővel szemben található Solaris Apartman & Resort is megkezdi a működését. A hotelszintű szolgáltatásairól ismert apartmanházban nem tétlenkedtek az elmúlt hónapokban, gyakorlatilag felújították az épületet, ebbe beleértve az összes apartmant is. Egy újdonsággal, a panoráma wellness terasszal is várják a vendégeket, ahol a napozóterasz mellett jacuzzi biztosítja a kikapcsolódást, de hamarosan szaunával is bővül a kínálat. Hétvégén nyílik a Solaris Terasz is, ahol a szállóvendégek kedvezményes áron fogyaszthatnak.

A családos vendégek számára is nagyon jó választás az apartmanház, hiszen itt a szabadtéri szórakozási lehetőségek is biztosítottak. Elég csak a gyerekek számára kialakított pedálos gokartpályára és a játszótérre gondolni.

A Solaris Apartman & Resort többféle kedvező csomagajánlattal várja a vendégeket. Ennek kapcsán fontos megemlíteni, hogy a nyári főszezon első hónapjában, azaz júniusban is elérhetők lesznek a kedvezményes ajánlataik. Ezek igen jelentős, közel 30 százalékos kedvezményt biztosítanak az eredeti árakhoz képest.

Solaris jacu CserkeszőlőA következő két ajánlat az újranyitástól kezdődően egészen június 30-ig érvényes, a kiemelt ünnepi időszakok kivételével.

Szezonkezdő akció: félpanziós ellátást, korlátlan be- és kijárást biztosító fürdőbelépőt tartalmaz a csomag, aminek része a díjmentes wifi és a zárt parkoló használata is. Az ajánlat legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén érvényes. Minden további információt elolvashat ide kattintva.

Nyárkezdő élmények Cserkeszőlőn: svédasztalos reggelit, korlátlan be- és kijárást biztosító fürdőbelépőt, privát termálvíz használatot foglal magában ez a csomag. Természetesen az ingyenes wifi és a zárt parkoló ennek a csomagajánlatnak is a része. A „Nyárkezdő élmények” ajánlat vasárnaptól péntekig tartó foglalás esetén érvényes, legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén. A csomagról itt megtalál minden tudnivalót.

Solaris cserkeszőlő apartmanSolaris Cserkeszőlő hálószoba

A cikk megjelenését a Solaris Apartman & Resort támogatta.