• Minősített gyógyvízzel, gyógyászati és wellness kezelésekkel, valamint a senior korosztály számára összeállított szállásajánlattal várja a 60 év felettieket a Barack Thermal Resort.

  • Őszi pihenéshez kitűnő helyszín Tiszakécske.

A 60 év feletti korosztály már jellemzően nem pusztán kikapcsolódási céllal, hanem valamilyen egészségügyi probléma miatt látogatja a gyógyfürdőket. Nem véletlen, hogy a tiszakécskei Barack Thermal Resort tízmedencés fürdőjében a senior korosztály tagjai a két gyógyvizes medencét szeretik a legjobban.

A tiszakécskei gyógyvíz a vizsgálatok szerint reumás bántalmak, ízületi gyulladás, a csontrendszert és a gerincoszlopot érintő megbetegedések, műtét utáni rehabilitáció, baleseti utókezelés, nőgyógyászati betegségek esetén hatásos. A víz ivókúra formájában gyomorsavtúltengés kezelésére alkalmas.

A gyógyvíz széles körű hatásán túl a fürdőben gyógyászati kezelések is igénybe vehetők, szeptember elsejétől kezdődően akár társadalombiztosítási támogatással is. Említést érdemel még az is, hogy a fürdő wellness kezeléseinek kínálata is rendkívül széles.

A többnapos tiszakécskei tartózkodást tervezők számára ideális választás a négycsillagos Barack Thermal Hotel & Spa. A szálloda egyik különleges szolgáltatása, hogy a földszinti szobákban közvetlenül is elérhető a tiszakécskei termálvíz.

A hotel két csomagajánlatot is kínál a 60 év feletti vendégeknek. A Senior kedvezmény és a Senior Plusz csomag egyaránt félpanziós ellátást tartalmaz, ezen felül a vendégek korlátlanul használhatják a tízmedencés fürdő, valamint a szaunavilág szolgáltatásait. Ebbe beleértve a távozás napját is, amikor akár zárásig is maradhatnak.

A vendégeket a szobában kávé- és teabekészítés várja, a hotel strandtörölközőt, fürdőköpenyt biztosít számukra, szaunavilág használata esetén egy ajándék ásványvizet kapnak és ingyenes a parkolás is. Legalább 3 alkalmas gyógyászati csomag igénybevétele esetén hétfőnként ingyenes szakorvosi konzultáción is részt vehetnek a vendégek.

Barack gyógyfürdő gyógyvízA két csomag közötti különbséget az jelenti, hogy a Senior kedvezmény vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezés esetén érvényes. A Senior Plusznál nincs megkötés az érkezés napjára és egy ajándék wellness kezelést is tartalmaz: 2 vagy 3 éjszakás tartózkodás esetén 20 perces Caracalla masszázs kádfürdőt, 4-5 éjszakás tartózkodásnál 50 perces Tiszai Barack Termál testkezelést.

Mindkét csomag 2020. szeptember 1. és december 24. között foglalható. A Senior kedvezményről ide kattintva, a Senior Pluszról pedig itt talál bővebb információt.

Barack Hotel nyugdíjas pihenés

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.