• Nyerje vissza jó közérzetét Hajdúszoboszlón, orvosi felügyelet mellett.

  • A Hungarospa Thermal Hotel októberi, 16 éjszakás csomagajánlata ritkaság a maga nemében.

Számos betegségre igaz, hogy a komolyabb tünetek megjelenése előtt a szervezetünk apró figyelmeztető jeleket küld. Ez lehet a fáradtság, levertség, emésztési-, vagy éppen alvásprobléma. Gyakoribbá válhatnak egyes fertőzéses megbetegedések és nehezebb belőlük a kilábalás. Mindezt egyesek még több kávéval, vagy több cigarettával próbálják kompenzálni, amivel könnyen egy lefelé tartó spirálba kerülhetnek.

Viszont, akik ezt a helyzetet időben felismerik, azok még idejében megelőzhetik a komolyabb problémák kialakulását. Ebben lehet segítségükre a hajdúszoboszlói Hungarospa Thermal Hotel különleges programja és 16 napos csomagajánlata, ami az október 2-18. közötti időpontra foglalható.

A vendégek egy immunrendszerüket erősítő, tisztító, vitalizáló, energetizáló, sejt szinten regeneráló, megújulást hozó komplex kúrán vehetnek részt.

Hungarospa Thermal Hotel

Mit tartalmaz a csomagajánlat?

– Előzetes telefonos konzultációt dr. Bakos Gizella reumatológus doktornővel. A program alatt pedig folyamatos orvosi felügyeletet és konzultációt.

– Orvosi ajánlás alapján összeállított svédasztalos reggelit, vacsorát és ebédet, azaz teljes ellátást.

– IBR SYSTEM diagnosztikát, majd öt kezelést. Az IBR a szervezet öngyógyító, önszabályozó folyamatait serkenti, mindezt mellékhatás- és fájdalommentesen.

– Öt alkalmas SPA-BIO-179 készülékes kezelést, ami segíti a szervezet természetes kiválasztó működését, a vér pH értékének normalizálását.
– Két héten át a sókamra használatát, ami jót tesz a légzőszerveknek, valamint a bőrnek.

– Két alkalommal testmasszázst, két alkalommal pedig talpmasszázst.

– A mágneses-torna, légző torna, meditációs-, és energetizáló gyakorlatok pedig a lelki megtisztulást segítik.

– 16 napos ivókúrához szükséges Nanna vizet.

– A vendégek számára a szállodában biztosított a gyógyvizes fürdőzés, a szaunázás, infraszaunázás, valamint életmódbeli- és táplálkozási tanácsadáson vehetnek részt.

Az otthoni, egyedül végzett tisztítókúrákkal ellentétben ezt biztosan mindenki végigcsinálja, hiszen a csoportnak biztató, támogató ereje van, amelyhez megfelelő szakmai hátteret biztosít a Hungarospa Thermal Hotel.

Jelentkezzen időben, mert a programra csak korlátozott számban állnak rendelkezésre szobák.

Vitalizáló csomagA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.