• Szeptemberben ünnepli megnyitásának 15. évfordulóját a hajdúszoboszlói strandfürdővel közvetlen összeköttetésben álló Hungarospa Thermal Hotel.

  • Ebből az alkalomból szállásakciót hirdettek.

A Hungarospa fürdőkomplexum saját szállodája szeptemberben ünnepli a megnyitásának 15. évfordulóját. Ebből az alkalomból egy szállásakcióval várják a vendégeket, ami egész szeptemberben igénybe vehető.

A születésnapi akció keretében három csomagajánlat árából 15 százalékos kedvezményt adnak. Ez a 2 éjszakás SPA Hétvége, a 4 éjszakás Pihentető 4-es és a 7 éjszakás Relax napok csomagokra vonatkozik.

Mindegyik csomagnak része a közvetlen és korlátlan fürdőbelépő, egy születésnapi koktél és az ajánlatok félpanziós ellátást, valamint a szálloda saját fürdőrészlegének a használatát is tartalmazzák. Itt fedett és szabadtéri gyógyvizes medencék, szauna, infraszauna, gőzkabin található.

Hungarospa Thermal Hotel

A szállásdíj magában foglalja a még szeptember végéig nyitva tartó és közel 30 hektáron elterülő Hungarospa strandfürdőbe, továbbá az egész évben működő Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe való belépést is. Sőt, a csomagokat foglaló vendégek külön díj fizetése nélkül látogathatják az Aqua-Palace fedett élményfürdőt is (az elutazás napjának kivételével).

A szállóvendégek számára fürdőköpenyt, zárt parkolót és korlátlan vezeték nélküli internetet is biztosítanak. Érdemes azt is tudni, hogy jelenleg a szállásdíjon felül nem kell idegenforgalmi adót fizetni.

Fontos még megemlíteni, hogy a 15 százalékos kedvezményt csak a hotelnél közvetlenül foglaló vendégek vehetik igénybe. Ugyanakkor a szállásukat kényelmesen lefoglalhatják akár a hotel honlapján is.

Hungarospa mediterrán strandmedence

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.