• Aki nem foglalt még szállást az októberi és november elejei hosszú hétvégékre, annak érdemes megnéznie a Barack Prémium Apartman akcióját.

  • Ráadásul ismét életbe lép a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő szerdai kedvezménye.

Ahogy megyünk a tél felé nem elég, hogy egyre rövidebbek a nappalok, még sok fürdő átáll a téli nyitvatartásra is. Ez általában későbbi nyitást és korábbi zárást hoz magával. Azonban a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben a téli üzemmód pont az ellenkezőjét jelenti. Az október 15-től érvényes új nyitvatartásuk szerint ugyanis reggel 9 órától egészen 22 óráig látogatható a fürdő a hét minden egyes napján (a pénztárt 21 órakor zárják).

Így náluk tulajdonképpen minden nap lehetőség nyílik egy esti fürdőzésre. A termálfürdő vonzáskörzetében élőknek egy fárasztó munkanap után is érdemes elindulniuk Tiszakécskére. Hiszen ha például este 6-ra érnek a fürdőbe, akkor is még van négy órájuk a kikapcsolódásra. Ez a szállóvendégek szempontjából is kedvező, hiszen már az érkezésük napján is bőven van idejük felkeresni a termálfürdőt.

A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben egyébként a téli szezonban is két gyógyvizes medence, élménymedence, gyermekmedence, jacuzzi és úszómedence áll a vendégek rendelkezésére. A szaunavilágban pedig négyféle szauna, gőzkamra, sókamra, tepidárium, homokfürdő pihenő, Kneipp taposó és merülőmedence is található.

Szintén a fürdővel kapcsolatos hír, hogy október 17-től újra elindul a Termál Szerda nevű akciójuk. Ennek keretében szerdánként mindössze 1300 forintba kerül a napi fürdőbelépő. Ráadásul ezeken a napokon a fürdő pizzériája 50 százalékos kedvezménnyel kínálja az ételeket. Bőven lesz idő kihasználni ezeket a szerdai napokat, hiszen egészen május 29-ig tart az akció, ez alól csak a kiemelt időszakokra eső szerdák (október 31. és december 26.) jelentenek kivételt.

Tiszakécske termálmedenceÉrdemes azt is tudni, hogy a fürdőtől mindössze 400 méterre található Barack Prémium Apartman egész évben várja a vendégeket. A parkosított, természetközeli környezetben összesen 12 apartman található, amelyek 27 és 53 négyzetméteresek.

A közelgő, két hosszú hétvégét is magában foglaló időszakra egy akcióval is készülnek. Október 19. és november 4. között ugyanis nem a kiemelt, hanem a középszezoni árak lesznek érvényesek az apartmanokban. Ráadásul ezekre a napokra még 3=4 akciót is hirdettek, azaz három éjszaka foglalása esetén egy továbbit ajándékba adnak. Ez a gyakorlatban 25 százalékos kedvezményt jelent a Barack Prémium Apartman áraiból.

November 5-től pedig egy új kedvezmény is elérhető lesz: a hétköznaponként legalább két éjszakát foglaló vendégek három éjszakát maradhatnak a Barack Prémium Apartmanban.

Tiszakécske Termál BungalóMindezekhez érdemes hozzászámolni azt is, hogy az apartmanoknál nem kell külön díjat fizetni a parkolásért, ingyenes a Wifi és a szállásdíj magában foglalja a termálfürdőbe való korlátlan átjárást lehetőségét, beleértve ebbe az érkezés és a távozás napját is.

Kattintson ide, ahol minden további információt megtalál a Barack Prémium Apartmanokról és a fürdő szolgáltatásairól is.Tiszakécske bungaló szállás