• Már csak kevesebb mint egy hónap van az október 23-i hétvégéig.

  • A hajdúszoboszlói Hungarospában szaunaprogramokkal és kedvező szállásajánlattal készülnek erre az időszakra.

Idén október 23-a keddre esik, emiatt hétfő is pihenőnap lesz, így négynapos ünnepi hosszú hétvége elé nézünk. Nyilván az év többi részében is jó ötlet lehet valamelyik termálfürdős üdülőhelyre elutazni a hosszú hétvégéken, de az őszi és téli időszakban ez különösen igaz. Egy olyan nagy fürdőkomplexumban, mint például a hajdúszoboszlói Hungarospa az időjárástól függetlenül biztosított a változatos kikapcsolódás. Ráadásul akkor is, ha több generáció utazik együtt.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő ülőmedencéit egy kis regenerálódásra használhatjuk ezeket a napokat. Ráadásul a szabadtéri fürdőzést is választhatjuk, hiszen a négy – különböző hőfokú vízzel töltött – kültéri gyógymedence egész évben használható.

Hungarospa gyógyvizes medenceA 20 medencés Aqua-Palace élményfürdő pedig tényleg minden igényt kielégít, függetlenül attól, hogy csak ejtőznénk a vízben, vagy aktívabb kikapcsolódásra vágyunk. A kisgyerekes családoknak különösen jó választás az élményfürdő, hiszen egy gyermekvilág részleg is a rendelkezésükre áll. A szaunázás szerelmeseit pedig kétszintes szaunavilággal várják.

Utóbbihoz kapcsolódva egy programmal is készülnek a hosszú hétvégére, ugyanis október 21-22-én (vasárnap és hétfőn) rendezik meg a Szaunázók Éjszakáját. Ebből az alkalomból mindkét nap 19 órától szaunaszeánszokat tartanak.

Hungarospa Thermal HotelAkik szálláshelyet keresnek a hosszú hétvégére Hajdúszoboszlón, azoknak nem árt igyekezni, ugyanis az ünnepi időszakokban nem ritka a telt ház. A fürdőkomplexumhoz tartozó Hungarospa Thermal Hotel ideális választás lehet a hosszú hétvégére, pláne, hogy egy külön csomagajánlatot is összeállítottak ezekre a napokra.

A szálloda ajánlata az október 19. és 23. közötti időszakra érvényes, legalább 3 éjszakás tartózkodás esetén. A csomag félpanziós ellátást foglal magában, de tartalmazza a fürdőköpeny, a zárt parkoló és a wifi használatát is.

Az elutazás napja kivételével a vendégek díjmentesen járhatnak át a Hungarospa Gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe, valamint az Árpád uszodába. Mindezek mellett a rendelkezésükre áll a hotel saját fürdőrészlege is, ahol három beltéri és egy külső medence (fenti képen) mellett szauna, infra szauna és gőzkabin is található.

Az október 23-i csomag foglalása esetén minden felnőtt vendég ingyen igénybe vehet egy 15 perces frissítő masszázst is!

A Hungarospa Thermal Hotel ajánlatáról minden további információt megtalál ide kattintva.