• A cserkeszőlői Solaris Apartman & Resortban mindkettő adott.

  • A folyamatosan fejlesztett apartmanház szolgáltatásait egy színvonalas szálloda is megirigyelhetné.

Nagyon oda kell figyelni, hogy egy ilyen cikkbe milyen fotókat teszünk a cserkeszőlői Solaris Apartman & Resortról. Könnyen bele lehet esni ugyanis abba hibába, hogy elavult képeket mutatunk, holott az apartmanház még csak idén nyáron ünnepelte megnyitásának a tizedik évfordulóját.

Azonban még ilyen rövid idő alatt is teljesen megújultak kívülről és belülről is. Folyamatosak a fejlesztések, ennek köszönhetően egy igazán színvonalas szálláshelyen pihenhetnek a Cserkeszőlőre érkező turisták.

Olyan apróságnak tűnő, de fontos szolgáltatások is jól mutatják a Solaris Apartman & Resort színvonalát, mint például a párna menü. Ez azt jelenti, hogy a superior apartmanokat, vagy penthouse lakosztályt foglaló vendégek háromféle párna közül választhatnak. Ez lehet hotel micro steppelt spring párna, memory habbal töltött párna, vagy polyester golyós párna.

Solaris Cserkeszőlő apartmanSzintén a superior apartmanok és penthouse lakosztályok sajátossága, hogy úgynevezett „hotel boxspring” ágyakkal vannak felszerelve. Erről azt érdemes tudni, hogy általában a jobb 4 és 5 csillagos szállodákban alkalmazzák és a különleges rugós rendszerének köszönhetően kiemelkedő kényelmet és így nyugodt alvást biztosít. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a vendégek valóban kipihenhessék magukat a cserkeszőlői üdülésük alatt.

Cserkeszőlő apartmanAz is sokat elmond az apartmanházról, hogy saját mosodájuk van, amit a közelmúltban csúcskategóriájú Miele gépekkel bővítettek. Apróságnak tűnhet, de nagyon is fontos szerepe van ennek is abban, hogy a vendégeket tökéletesen tiszta és jó illatú környezet fogadja az apartmanokban.

Solaris Cserkeszőlő apartmanAz igazi kuriózum viszont a fürdőszobákban várja a vendégeket. Itt ugyanis egy külön csaptelepet találnak, amit megnyitva termálvízzel tölthetik meg a kádat. Ez országos szinten is ritkaságnak számít, különösen annak fényében, hogy mindezeket a szolgáltatásokat megfizethető áron kínálják.