• A termálfürdők kedvelőinek ideális választás Cserkeszőlő egy pihentető őszi üdülésre.

  • Ráadásul a település egyik legjobb ár-érték arányú szálláshelye csak pár lépésre van a fürdőtől.

Az Alföld északi részén található Cserkeszőlő évről évre népszerűbb a fürdőkedvelő turisták körében. Jól mutatja ezt, hogy az idei Év Fürdője szavazáson az országos kategóriában a hatodik helyen végezett a település termálfürdője, amivel megelőztek számos, nagynevűnek tartott fürdőt is.

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központhoz tartozó öthektáros strandfürdő már csak szeptember végéig lesz nyitva, viszont októbertől is jó választás a fürdő, hiszen a tágas fedett részlegben is rengeteg szolgáltatást kínálnak. A csúszdás élménymedencéktől kezdve a klasszikus gyógyvizes ülőmedencéken át a gyermekmedencékig bezárólag széles a választék. Ráadásul szeptember vége után is működnek egyes szabadtéri medencék.

Akik a cserkeszőlői szálláshelyek között keresgélnek, azoknak nagyon adja magát a fürdővel pont szemben található Solaris Apartman & Resort. Az apartmanházban a 40 és 48 négyzetméteres standard apartmanok mellett 56 négyzetméteres superior és 75 négyzetméteres penthouse lakosztály is található, utóbbit a közelmúltban teljesen felújították.

Solaris Apartman Cserkeszőlő lakosztályA hotelszintű szolgáltatást nyújtó apartmanház különlegessége a fürdőszobákban közvetlenül elérhető termálvíz. Ez azt jelenti, hogy a vendégek egy külön csapot megnyitva termálvízzel is teleengedhetik a fürdőkádat.

Az apartmanház az aktívabb kikapcsolódást kereső vendégkörre is gondolt. Lehetőséget biztosítanak kerékpár, bringó-hintó és újdonságként kisebb és nagyobb méretű gokartok bérlésére is.

Solaris Cserkeszőlő gokartA Solaris Apartman & Resort többféle csomagajánlatot is összeállított az őszi időszakra. Ezek közös pontja, hogy tartalmazzák a privát termálvíz, a díjmentes wifi és a zárt parkoló használatát. Ezen felül a vendégek számára külön díj fizetése nélkül biztosítanak fürdőbelépőt, ami korlátlan napi ki és belépést biztosít.

Őszi relaxálás: félpanziós ellátást tartalmaz a csomag, 2 fős elhelyezés és legalább 2 éjszakás tartózkodás esetén a kiemelt, ünnepi időszakok kivételével. A csomag árát és minden egyéb tudnivalót megtalálhat ide kattintva.

Őszi feltöltődés Cserkeszőlőn: ez a csomag svédasztalos reggelit foglal magában és hétköznapi – vasárnaptól péntekig tartó – foglalás esetén érvényes, az ünnepi időszakon kívül. A kedvező árú ajánlatról itt talál további információkat.

Ajándék éjszaka: a legalább 5 éjszakás tartózkodást tervezőknek lehet jó választás ez az ajánlat. Legalább 2 fő vasárnaptól péntekig tartó foglalása esetén ugyanis egy éjszakát ajándékba adnak. Ez 20 százalékos kedvezményt jelent a napi szobaárakhoz képest. Erre a csomagra is igaz, hogy az ünnepi és kiemelt időszakokon kívül érvényes. Itt minden egyéb információt megtudhat a csomagajánlatról.

Mindegyik csomagajánlat még december 20-ig foglalható! A Solaris Apartman & Resort összes aktuális ajánlatát megnézheti ide kattintva.

Cserkeszőlő termálfürdő