• Természetközeli mobilházas, vagy akár színvonalas szállodai ellátásra is lehetősége van a Hungarospa fürdőkomplexumhoz közeli szállást kereső vendégeknek.

  • Akik a szilvesztert töltenék Hajdúszoboszlón, azok most egy kedvezményes ajánlatot is elcsíphetnek.

A fürdők kedvelői számára az őszi mindig kicsit szomorú, hiszen ilyenkor már egyre kevesebb kültéri medence tart nyitva. Illetve egyre gyakoribb, hogy a hűvösebb idő miatt a szabadtéri medencék kedvelői is inkább a fedett fürdőrészekbe húzódnak be.

Ugyanakkor azért sokan pont az őszi-téli időszakot szeretik, hiszen ezekben a hónapokban már valamivel kisebb a nyüzsgés az üdülőhelyeken, a hűvösebb időben pedig még inkább jó érzés a meleg vizű medencékben ejtőzni.

A hajdúszoboszlói Hungarospa azért is ideális úti cél ilyenkor, mert még a strandfürdő szeptember végi zárása után is hatalmas választékot nyújt. Klasszikus gyógyfürdőtől kezdve a fedett – szaunavilágot is magában foglaló – élményfürdőn át az uszodáig bezárólag mindenki megtalálhatja a számítását.

Ráadásul a Hungarospa saját szálláshelyekkel is rendelkezik. Ezek már csak a fürdőkomplexumhoz való közelségük miatt is jó választást jelenthetnek a hajdúszoboszlói üdülést tervezőknek.

Hajdúszoboszló Hungarospa fürdő strandfürdőA Thermal Camping egész évben nyitva tart és nemcsak a lakókocsival utazóknak érdemes számításba venniük, hanem azoknak is, akik apartmanos elhelyezést keresnek. Tavaly tavasszal ugyanis vadonatúj mobilházakat telepítettek a kempingbe, s ezek még október 15-ig foglalhatók.

A modern berendezésű mobilházakban két hálófülke, nappali, két fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, étkező és konyha található. Akár 5 főnek is kényelmes elhelyezést biztosítanak. Ráadásul a szállásdíj tartalmazza a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, az Árpád uszodába, illetve szezonban a strandfürdőbe való belépést is.

Hungarospa Camping mobilházA fürdőkomplexum egy saját szállodával is rendelkezik, ez a Hungarospa Thermal Hotel. A háromcsillagos, superior besorolású hotel 105 kétágyas szobával, három apartmannal, hat családi szobával és három egyágyas – mozgássérültek elhelyezésére is alkalmas – szobával rendelkezik. Allergiások akár parkettás szobát is foglalhatnak.

A szállodának saját étterme, fodrászata, szépségszalonja is van. A szállásdíj tartalmazza a szomszédos Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, Árpád uszodába, az Aqua-Palace élményfürdőbe, valamint szezonban a strandfürdőbe való belépést.

Azonban nem is kell feltétlenül kimozdulni a szállodából, hiszen a Hungarospa Thermal Hotelhez saját fürdőrészleg is tartozik. Ez három beltéri és egy kültéri medencét foglal magában, s mindegyik medencét gyógyvízzel töltik. Saját szaunarészlege is van a hotelnek, itt finn szauna, infraszauna és gőzkabin mellett egy sószoba is található.

Hungarospa Thermal HotelTovábbi érv a hotel mellett, hogy gyógyászati részleg is kapcsolódik hozzá, azaz a NEAK által támogatott kezeléseket akár a szálláshelyen is igénybe vehetik. Sőt, itt elérhető az IBR nevű diagnosztika és kezelés is.

Akik a szilvesztert Hajdúszoboszlón töltenék, azoknak már most érdemes gondolniuk a szállásfoglalásra, mert rendszerint hamar megtelnek az üdülőhely szállodái. A Hungarospa Thermal Hotel összeállított egy szilveszteri csomagot, ami 3, vagy 4 éjszakás szállást, félpanziós ellátást, valamint a szilveszteri bálon való részvételt is tartalmazza.

Ez a csomag november elsejéig 10 százalékos kedvezménnyel foglalható.

Hungarospa Thermal Hotel

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.