• Hírességek is csatlakoztak a Kapszula Kommandóhoz, ami nem csoda, hiszen értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb játékában.

  • Összefoglaltuk minden tudnivalót a nyereményjátékról, amihez még mindig nem késő csatlakozni.

1969 nyarán nyitotta meg kapuit Hajdúszoboszlón a Hotel Délibáb. A néhány évvel ezelőtt teljesen felújított, négycsillagos szálloda egy különleges nyereményjátékkal ünnepli az 50. születésnapját.

A játék neve: „Kapszula Kommandó – A kód neve: Délibáb”. Az október 31-ig tartó játékban az ország 19 megyéjében 50 darab, értékes nyereményre jogosító kapszulát rejtettek el.

A játékban való részvételhez a Kapszula Kommandó weboldalán kell regisztrálni. Ezután segítséget kapunk a kapszulák rejtekhelyének megtalálásához. Ugyanakkor nemcsak a kapszulák megtalálásával, hanem a heti kvízek kitöltésével is nyereményekhez juthatnak a játékosok. Utóbbiak révén – többek között – HELL ajándékcsomag, HVG Könyvek ajándékcsomag, High-Tech Sportok Bázisa 2 napos élménycsomag, Apple Watch S4 is nyerhető, de a felajánlók között van a Nestlé, a Borsodi, a Bortársaság, a St. Andrea, a Holdvölgy és a Bolyki pincészet, az Omnia és a DETKI keksz is.

A játék fődíja egy 800 ezer forint értékű, 2 fős, 7 éjszakás pihenés a Hotel Délibáb exkluzív lakosztályában, Hungarospa Gold bérlettel.

Hotel Délibáb HajdúszoboszlóA Kapszula Kommandó már több hírességet is lázba hozott. Till Attila Budapesten, a Hősök terén keresett rejtekhelyet a kapszulának, itt megnézheti, hogy mire jutott:


Pataki Zita szintén Budapesten, a Normafánál fogott a kapszulák keresésébe:

Mucsi Zoltán pedig már a Hortobágyot járta egy kapszula reményében. Ebből a videóból kiderül, hogy sikerrel járt-e:

De lehet, hogy korai volt az öröme?


Ide kattintva találja a játék honlapját, itt pedig a hozzá kapcsolódó Facebook oldalt.

Mucsi Délibáb Kapszula Kommandó

A cikk megjelenését a Hotel Délibáb támogatta.