• Akik természetközeli helyen, de modern környezetben szeretnék tölteni az őszi tanítási szünetet, azoknak ideális választás Tiszakécske és az ottani Barack Thermal Resort.

  • Az üdülőkomplexum szállodája egy külön csomagajánlattal készül a szünidőre.

Idén az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap október 25-én, pénteken lesz. A szünetet követően pedig majd november 4-én, hétfőn mennek újra iskolába a gyerekek. Évek óta tapasztalható tendencia, hogy az őszi tanítási szünet idejére egyre többen terveznek családi üdülést. Ebből következően nem árt előre készülni, hiszen az utolsó pillanatban ébredők lemaradhatnak a legjobb szállásajánlatokról.

Egy pihentető családi üdüléshez jó helyszín a szép természeti környezetben fekvő Tiszakécske. Az itt található Barack Thermal Resort elmúlt évtizedekben mutatott teljesítményét a közelmúltban egy rangos díjjal is elismerték. Ez nem csoda, hiszen 35 év alatt egy kis termálfürdőből igazi üdülőkomplexumot alakítottak ki, négycsillagos szállodával, apartmanházakkal, kempinggel.

Az 50 szobás Barack Thermal Hotel & Spa egy külön csomagajánlatot is összeállított az őszi tanítási szünet idejére. A „Tökös Barack” csomag félpanziós ellátást, valamint a szomszédos fürdő szolgáltatásainak a korlátlan használatát is tartalmazza, beleérve ebbe a szaunavilágot is. A vendégeket a szobában kávé- és teabekészítés, valamint egy 1000 forint értékű wellness kupon is várja.

Tiszakécske Tisza-parti fürdőFontos tudni, hogy a vendégek a távozásuk napján is díjtalanul használhatják a fürdőt és a szaunavilágot, egészen a zárásig. Ezzel tulajdonképpen nyernek egy napot, hiszen nem feltétlenül kell már kora reggel hazaindulniuk. A csomagajánlat mindezek mellett a strandtörölköző és a fürdőköpeny használatát is magában foglalja, de a szálloda és a fürdő teljes területén korlátlan wifi is a vendégek rendelkezésére áll.

Barack Hotel TiszakécskeA tanítási szünetek idejére mindig animációs programokkal is készül a Barack Thermal Resort, s ez alól az őszi szünet sem lesz kivétel. Azaz a vendégeket minden nap családi programokkal, délutánonként közös tökfaragással szórakoztatják, de délutáni sütibüfé és városnéző kisvonatozás is lesz.

Október 26-án részt vehetnek egy Tisza-parti fáklyás túrán. November 1-jén esti filmvetítés lesz a gyógyvizes medencénél. November 1-jén és 2-án pedig rémisztő esti mókázást tartanak a Halloween jegyében.

Az október 25. és november 3. között érvényes „Tökös Barack” csomagról ide kattintva tudhat meg további információkat.

Barack termálfürdő Tiszakécske