• A gyógyvíz és a fürdőkben elérhető gyógykezelések hatása legjobban a többnapos kúrák során érvényesül.

  • A kedvező árú gyógyászati csomagot kereső vendégeknek jó választás lehet Cserkeszőlő és a Solaris Apartman & Resort.

Nagyon sokan egy-egy napra keresik fel a kedvenc gyógyfürdőjüket. Reggel felkerekednek, a napot a fürdőben töltik, majd este hazautaznak. Ez nyilván nagyon jó kikapcsolódás, kitűnő hétvégi program lehet. Ugyanakkor a már kialakult egészségügyi problémák esetén az ilyen egynapos fürdőzésektől nem várható érdemi javulás. Nem véletlen, hogy többnapos, de legalább egy hétig tartó fürdőkúrákat szoktak javasolni a szakorvosok.

Érdemes azt is tudni, hogy jó néhány egészségügyi problémánál a gyógyvizes fürdőzés hatását nagyban javítják az egyéb gyógyászati kezelések. A gyógymasszázstól kezdve a szénsavfürdőn, iszappakoláson át az elektroterápiás kezelésekig sokféle megoldás szóba jöhet. Viszont azt minden esetben egy szakorvos állapítja meg, hogy milyen kezeléseket érdemes a betegnek igénybe venni.

Akik ilyen többnapos fürdőkúrán vennének részt, azok számára jó választás lehet a Jász-Nagykun-Szolnok megyében található – az idei Év Fürdője szavazáson országosan a hatodik helyet elérő – Cserkeszőlői Fürdő és Gyógyászati Központ. Itt egész évben adott a kitűnő gyógyvíz és egy külön gyógyászati részleggel is rendelkeznek.

Cserkeszőlő gyógyászatReumatológiai, ortopédiai és bőrgyógyászati szakrendelés is elérhető a fürdőben. A vendégek rendelkezésére állnak a társadalombiztosítás által támogatott fürdőgyógyászati kezelések és számos fizikoterápiás eljárás is. Sőt, olyan újfajta terápiákat is kínálnak, mint a Mulligan manuálterápia, – ez a legkülönfélébb ízületi problémákra nyújt megoldást – illetve a manuálterápiás masszázs.

Akik gyógykúrát terveznek és ehhez cserkeszőlői szállást keresnek azoknak nagyon adja magát a fürdővel pont szemben található Solaris Apartman & Resort. A színvonalas apartmanház ugyanis egy külön csomagajánlatot állított össze a társadalombiztosítás által támogatott kezeléseket igénybe vevő vendégek számára.

Solaris Cserkeszőlő apartmanA csomagajánlattal azok élhetnek, akik háziorvosi beutalóval érkeznek Cserkeszőlőre és legalább 6 éjszakát maradnak. Ebben az esetben az apartmanház rendkívül kedvező, fejenként 4900 forint/éjszaka áron biztosítja a szállást. Ezen felül a gyógyfürdőben fizetendő a kezelések ára, de erre is érvényes egy akció. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a gyógyvizes medencefürdőt és napi három kezelést biztosító csomag mindössze 1200 forintba kerül fejenként és naponta. Ráadásul ehhez ajándékként választható az összes medence használatának a lehetősége, vagy egy napi sószoba belépő.

Az apartmanház szállásajánlata 2 fő érkezése esetén érvényes, lehetőség van 1 fős foglalásra is, de ebben az esetben egyedi ajánlatot adnak.

A csomagdíj magában foglalja a zárt parkoló használatát, az ingyenes vezeték nélküli internetet, valamint a fürdőköntös bekészítését. Felár ellenében reggelit, vagy akár félpanziós ellátást is tudnak biztosítani. A gyógyászati csomag december 20-ig foglalható, a kiemelt ünnepi időszakok kivételével.

A Solaris Apartman & Resort ajánlatáról minden tudnivalót elolvashat ide kattintva. Az apartmanház többi kedvező szállásajánlatáról pedig itt talál információkat.

Solaris Apartmanház CserkeszőlőSolaris Cserkeszőlő