• A társadalombiztosítás által támogatott fürdőkezeléseket igénybe vevő vendégeknek kedvező szálláscsomagokat kínál a Hungarospa Thermal Hotel.

  • A szálloda saját gyógyászati részleggel is rendelkezik.

Az ősszel együtt a fürdőgyógyászati kezelések szezonja is elkezdődött. Sokan szeretik erre az időzíteni a üdülésüket, amit egy gyógykúrával is összekötnek. Pláne, hogy a tapasztalatok szerint a hűvösebb idővel együtt a mozgásszervi betegségek tünetei is felerősödnek.

Akik hajdúszoboszlói üdülést terveznek, azok rengeteg szálláshely között válogathatnak, már-már a bőség zavarával kell megküzdeni. A hajdúszoboszlói hotelek közül mindenképpen érdemes számításba venni a Hungarospa fürdőkomplexum saját szállodáját.

A Hungarospa Thermal Hotel háromcsillagos besorolású. 105 kétágyas szobával, hat családi szobával, három apartmannal és három egyágyas – mozgássérültek elhelyezésére is alkalmas – szobával rendelkezik. Az allergiások számára jó hír, hogy akár parkettás szobát is foglalhatnak.

Hungarospa Thermal HotelNem pusztán a Hungarospa fürdőkomplexum közelsége szól a hotel mellett. A szállásdíj ugyanis minden esetben tartalmazza a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és az Árpád uszodába való belépést is. Ráadásul saját fürdőrészleggel rendelkezik a szálloda, ahol szabadtéri és fedett gyógyvizes medencék, szauna és sószoba áll a vendégek rendelkezésére.

Az egyik legfontosabb érvet pedig a végére hagytuk: a Hungarospa Thermal Hotelhez külön gyógyászati részleg is tartozik, ahol reumatológus szakorvos rendel. Ráadásul itt a társadalombiztosítás által támogatott kezelések is elérhetők.

A szálloda többféle szálláscsomagot állított össze az őszi időszakra. Ezek mindegyike a tb által támogatott gyógykezelések igénybevétele esetén érvényes. Félpanziós ellátást és a fürdőköpeny használatát is tartalmazza, továbbá természetesen a vendégek rendelkezésére áll a hotel saját fürdőrészlege, illetve díjmentesen átjárhatnak a gyógyfürdőbe, az élményfürdőbe és az uszodába.

Hungarospa Thermal HotelGyógyító hétköznapok csomag: legalább 4 éjszakás tartózkodás tartózkodás esetén foglalható. Két fős elhelyezés esetén a 4 éjszakás szállásdíj fejenként 58.600 forintba kerül, az egyfős felár a 4 éjszakára 14.800 forint.

Termálvarázs csomag: legalább 7 éjszakás tartózkodás esetén érvényes. Két fő esetén 7 éjszakára fejenként 99.500 forintba kerül. Egy fő számára ugyanez 125.500 forint.

Egy lépés az egészségért csomag: 14 éjszakás tartózkodás esetén foglalható. Két főnek 188.500 forint/fő/14 éj a szállásdíj, az egyfős felár pedig 49.000 forint/14 éj.

A fenti csomagok október 31-ig érvényesek és nem tartalmazzák a tb-s kezelések díját, de utóbbit kedvező csomagáron kínálja a szálloda.

Extra kedvezményes csomagajánlat: a fentiekhez hasonló ajánlat, de csak november 18. és 29. között érvényes. Szintén különbséget jelent, hogy ennél a csomagnál az ár már tartalmazza a szálloda orvosa által felírt napi négyféle gyógykezelés árát. A szállásdíj mindössze – 2 fő foglalása esetén – 11.600 forint/éjszaka, az egyfős felár pedig 3000 forint éjszakánként.

A fenti csomagot október 10-től lehet foglalni közvetlenül a szállodánál. Nem árt igyekezni a foglalással, mert érzésünk szerint kapós lesz a gyógyulni vágyó vendégek körében.

Hungarospa Thermal Hotel HajdúszoboszlóA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.