• Akár egy gyógykúrával is összeköthető a tiszakécskei pihenés, hiszen a fürdőhöz gyógyászati részleg tartozik.

  • Ráadásul a Barack Hotel**** külön csomagajánlatot állított össze az 50 év felettiek számára.

A Tiszakécskén található Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő közel 50 éves múltra tekinthet vissza. A mai termálfürdő elődjét 1971-ben nyitották meg, 1984-ben a néhai Szabó István vette bérbe, 1999-ben a család tulajdonába került a létesítmény és azóta is ők üzemeltetik. Aki nem mostanában járt itt, az rá sem ismer, hiszen az elmúlt néhány évben rengeteg fejlesztés valósult meg a fürdőben és a körülette található szálláshelyeken is.

Tiszakécske jó választás lehet azoknak, akik valamilyen egészségügyi problémájukat, betegségüket kúrálnák, hiszen az itteni termálvíznek igazolt a gyógyhatása. A víz alkalmazható reumatikus bántalmak, ízületi gyulladás, csontrendszeri betegségek, gerincbetegségek, balesetek és műtétek utáni rehabilitáció, egyes nőgyógyászati problémák, valamint – ivókúra formájában – gyomorsavtúltengés esetén.

A fürdő gyógyászati részleggel is rendelkezik. A társadalombiztosítás által támogatott kezelések közül elérhető a medencefürdő, a gyógyvizes kádfürdő, az iszappakolás, a szénsavas kádfürdő, az orvosi gyógymasszázs, a víz alatti vízsugármasszázs és a víz alatti csoportos gyógytorna is.

Tiszakécske fürdő gyógykezelésA Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő most kedvezményes gyógykúracsomagot is kínál a vendégeinek, ami napi háromféle fürdőkezelést és fürdőbelépőt tartalmaz. Ehhez előzetes szakorvosi konzultáció szükséges, aminek a díját a kezelések végén visszatérítik. A gyógyfürdőben egyébként belgyógyász, reumatológus és angiológus (érgyógyász) szakorvos rendel. Erről további információkat olvashat ide kattintva.

A különféle gyógyászati szolgáltatásokat tipikusan az 50 év feletti korosztály tagjai veszik igénybe. Számukra jöhet jól, hogy a fürdő területén található Barack Hotel**** egy olyan csomagajánlatot állított össze, amit kifejezetten ennek a korosztálynak szánnak.

A csomag magában foglalja a szállást a pihentető alvást biztosító Cardo matracos ágyakkal rendelkező szobákban. Félpanziós ellátást – büféreggelit és büfévacsorát – a hotel elegáns éttermében.

A fürdőköpeny és a strandtörölköző használata is biztosított a vendégek számára, s ezekkel át is mehetnek a szomszédos Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe, ugyanis a csomagajánlatot igénybe vevők díjmentesen látogathatják a fürdőkomplexumot. Utóbbihoz nemcsak úszómedence, gyógyvizes medencék és élménymedencék tartoznak, hanem egy minden igényt kielégítő szaunavilág is.

Tiszakécske 50 felettiekS ha mindez nem lenne elegendő, a vendégeknek a távozásuk napján sem kell rohanniuk, ugyanis zárásig használhatják a fürdőt, valamint a szaunavilág szolgáltatásait. Minden hétfőn és szerdán részt vehetnek a fürdőben tartott aquafitness-en, hétvégén élőzenés vacsorán és a parkolásért sem kell külön díjat fizetniük.

Barack Hotel szállodai szobaA kifejezetten az 50 év felettieknek összeállított csomag legalább 3 éjszakás tartózkodás esetén foglalható, vasárnapi, hétfői, vagy keddi érkezés esetén.

Ide kattintva minden további információt megtudhat a csomagajánlatról.