• A tavasz utolsó hosszú hétvégéjére külön csomagajánlattal készül a Hungarospa fürdőkomplexum saját szállodája, ahol fürdőrészleg is található.

  • A szállásdíj magában foglalja a szomszédos élményfürdőbe, gyógyfürdő, strandfürdőbe és uszodába szóló belépőt is.

Idén viszonylag korán lesz pünkösd, ezért akik kihasználnák egy kis pihenésre ezt a hosszú hétvégét, azoknak nem árt már szálláshely után nézniük. Ahogy az év más részeiben, úgy ilyenkor is jó választás lehet Hajdúszoboszló és az ottani fürdő. A Hungarospa fürdőkomplexumban a gyógyulást, az élményeket keresők, az egyedülállók és a kisgyerekes családok egyaránt megtalálhatják a számításukat. További érv Hajdúszoboszló mellett, hogy pünkösdkor már nyitva tart a Hungarospa hatalmas strandfürdője is.

A háromcsillagos superior besorolású Hungarospa Thermal Hotel egy csomagajánlatot is összeállított a május 18. és 21. közötti időszakra, 3 éjszakás tartózkodásra.

Hungarospa Thermal HotelA csomag félpanziós ellátást (büféasztalos reggeli és büféasztalos vacsora), személyenként egy frissítő masszázst, fürdőköpeny bekészítést, a Wifi és a zárt parkoló használatát tartalmazza.

A szálloda vendégeinek a rendelkezésére áll a Thermal Hotel saját fürdőrészlege, három fedett és egy kültéri gyógyvizes medencével, továbbá szaunával, infraszaunával, gőzkabinnal.

Az elutazás napjának kivételével ingyen látogathatják a szomszédos Hungarospa fürdőt, így a vendégek gyógyfürdő, szabadtéri strand, fedett uszoda és az Aqua-Palace élményfürdő közül választhatnak. Jó kifejezés erre a bőség zavara.

Hungarospa Thermal HotelA 3 éjszakás csomag fejenként 48.500 forintba kerül kétszemélyes foglalás esetén. Lehetőség van egyszemélyes foglalásra is, ilyenkor az elhelyezés kétágyas szobában történik, ennek az ára 60.500 forint.

Hungarospa Thermal Hotel