• Érdemes termálfürdő közelében tölteni az előttünk álló hosszú hétvégéket, hiszen bármilyen lesz az idő, nem foghatunk vele mellé.

  • A május elsejei és a pünkösdi hosszú hétvégére is kedvező csomagajánlatokat állított össze az egyik cserkeszőlői szálláshely.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlő a színvonalas termálfürdőjének köszönhetően évről-évre kedveltebb a turisták körében. Ez nem szubjektív megállapítás, hiszen jól mutatják a statisztikai adatok is. Cserkeszőlő a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma alapján ott van a tíz legnépszerűbb termálfürdős település között. A belföldi turisták által eltöltött vendégéjszakák száma alapján pedig még Harkányt is megelőzik.

Akik még nem jártak Cserkeszőlőn, vagy éppen kedvelik az üdülőhelyet és újra visszatérnének, azoknak ehhez jó apropót jelenthet az előttünk álló két tavaszi hosszú hétvége – azaz a május elsejei és a pünkösdi. Érdemes ezt a két alkalmat kihasználni egy pár napos üdülésre, hiszen az utánuk következő hosszú hétvégére egészen augusztus 20-ig kell várni.

A Cserkeszőlőre látogató vendégek számára ideális választás lehet a termálfürdővel pont szemben található Solaris Apartman & Resort. A rendkívül igényesen berendezett szálláshelyen 40 és 48 négyzetméteres apartmanok mellett 56 négyzetméteres superior apartmanok, és 75 négyzetméteres penthouse lakosztály is a vendégek rendelkezésére áll. Utóbbiakhoz 25, illetve 160 négyzetméteres terasz is tartozik. Tipikus példája az „itt akár el is laknánk” szálláshelyeknek.

Cserkeszőlő apartmanA Solaris Apartman & Resort egy különleges szolgáltatást is tartogat a vendégei számára, méghozzá a fürdőszobákban: egy külön csap révén cserkeszőlői termálvízzel tölthetjük tele a kádat. Ennek használatát a szállásdíj természetesen már tartalmazza.

Cserkeszőlő apartmanAz apartmanház a május elsejei négynapos hosszú hétvégére, valamint a pünkösdi hétvégére is kínál egy-egy csomagajánlatot.

A vidám majális csomag április 27. és május 2. között, legalább 3 éjszakás tartózkodás esetén foglalható. A csomag svédasztalos reggelit, korlátlan napi ki- és belépésre jogosító fürdőbelépőt, személyenként félórás kerékpározási lehetőséget, továbbá a Wifi-hálózat és a zárt parkoló ingyenes használatát is tartalmazza.

A pünkösdi wellness csomag szintén 3 éjszakás tartózkodás esetén foglalható, május 18. és 21. között. A vidám majális csomaghoz hasonlóan ez is magában foglalja a svédasztalos reggelit és a termálfürdőbe szóló belépőt. Ezen felül a pünkösdi hétvégén érkező vendégeket egy krémes olasz fagylattal is megvendégeli az apartmanház.

Az apartmanház honlapján akár egyből le is foglalhatja a szállását.