• Kényelmes és praktikus, de nagyon ritka, hogy egy szálláshelyen a fürdőszobában is elérhető legyen a termálvíz.

  • Akik Cserkeszőlőre látogatnak, azok kipróbálhatják, hogy milyen a termálvizes kádfürdő.

  • A napi szobaárakból a Termál Online olvasói 10 százalék kedvezményt kapnak. A cikk végén megtalálja, hogy ezt miként tudja igénybe venni.

A termálfürdők kedvelői közül már biztosan sokan eljátszottak azzal a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha az otthoni fürdőkádat is termálvízzel tölthetnék tele. Nem kellene utazni, jegyet váltani és nyugodtan ejtőzhetnének a termálvízben.

Egyébként már önmagában a szimpla meleg víznek is görcsoldó, lazító, feszültségoldó hatása van. A melegített csapvízhez képest a termálvíz annyiból „tud többet”, hogy a benne található anyagok a bőrön – és belélegezve a tüdőn – keresztül felszívódnak és így fejtik ki a kedvező egészségügyi hatásukat.

Aki kíváncsi arra, hogy milyen a fürdőszobai termálfürdőzés, annak érdemes elutazni a Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlőre. A Solaris Apartman & Resort pont a település termálfürdőjével szemben található.

Ez nemcsak azért praktikus, mert a szállástól nem kell sokat gyalogolni a fürdőig, hanem azért is, mert a fürdőből érkező csővezetéken keresztül az apartmanházban is hozzáférhető a cserkeszőlői termálvíz. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az apartmanok fürdőszobáiban egy külön csapot megnyitva termálvizet engedhetünk a kádba.

Cserkeszőlői SolarisEnnek révén a termálfürdő felkeresése előtt, vagy után is vehetünk extra fürdőzéseket. Előfordulhat az is, hogy valaki nem kedveli a nyilvános fürdőket, de a termálvíz hatását szeretné élvezni: számukra igazi főnyeremény egy ilyen szálláshely.

A Solaris Apartman & Resortban 40 és 48 négyzetméteres standard apartmanok mellett 56 négyzetméteres superior és 75 négyzetméteres penthouse lakosztály is a vendégek rendelkezésére áll.

Solaris Cserkeszőlő apartmanAz év első hónapjaira vonatkozóan több kedvező csomagajánlatot is összeállított az apartmanház.

Helló Tél!: 2019. február 28-ig foglalható hétköznapokon, az ünnepi időszakok kivételével. A szállásdíj félpanziós ellátást, a privát termálvíz használatát, díjmentes parkolást és Wifit, valamint fürdőbelépőt is tartalmaz (korlátlan napi ki- és bejárással).

Tavaszi Wellness Napok: 2019. április 30-ig foglalható, az ünnepi időszakok kivételével. Ez a csomag is tartalmazza a félpanziós ellátást, a privát termálvizet, a pakolást, a Wifit és a termálfürdőbe szóló belépőt.

Cserkeszőlő fürdő télA fentieken túl akár az apartmanház napi szobaárai alapján is összeállíthat egy saját igényeire szabott csomagot. Amennyiben ezt a megoldást választaná, akkor érdemes tudni, hogy a Solaris Apartman & Resort weboldalán lévő napi árakból 2019. március 31-ig 10 százalék kedvezményt kapnak a Termál Online olvasói.

Ennek igénybevételéhez közvetlen szállásfoglalás esetén jelezze, hogy a Termál Online-on hallott erről a kedvezményről. Ennyire egyszerű, nincs is más tennivalója és egyből megspórolja a szállásdíj 10 százalékát (a kedvezmény az étkezések, azaz a reggeli és a félpanzió árára nem vonatkozik).

Solaris Cserkeszőlő apartman