• Kényelmes és praktikus, de nagyon ritka, hogy egy szálláshelyen a fürdőszobában is elérhető legyen a termálvíz.

  • Akik Cserkeszőlőre látogatnak, azok kipróbálhatják, hogy milyen a termálvizes kádfürdő.

  • A napi szobaárakból a Termál Online olvasói 10 százalék kedvezményt kapnak. A cikk végén megtalálja, hogy ezt miként tudja igénybe venni.

A termálfürdők kedvelői közül már biztosan sokan eljátszottak azzal a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha az otthoni fürdőkádat is termálvízzel tölthetnék tele. Nem kellene utazni, jegyet váltani és nyugodtan ejtőzhetnének a termálvízben.

Egyébként már önmagában a szimpla meleg víznek is görcsoldó, lazító, feszültségoldó hatása van. A melegített csapvízhez képest a termálvíz annyiból „tud többet”, hogy a benne található anyagok a bőrön – és belélegezve a tüdőn – keresztül felszívódnak és így fejtik ki a kedvező egészségügyi hatásukat.

Aki kíváncsi arra, hogy milyen a fürdőszobai termálfürdőzés, annak érdemes elutazni a Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlőre. A Solaris Apartman & Resort pont a település termálfürdőjével szemben található.

Ez nemcsak azért praktikus, mert a szállástól nem kell sokat gyalogolni a fürdőig, hanem azért is, mert a fürdőből érkező csővezetéken keresztül az apartmanházban is hozzáférhető a cserkeszőlői termálvíz. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az apartmanok fürdőszobáiban egy külön csapot megnyitva termálvizet engedhetünk a kádba.

Cserkeszőlői SolarisEnnek révén a termálfürdő felkeresése előtt, vagy után is vehetünk extra fürdőzéseket. Előfordulhat az is, hogy valaki nem kedveli a nyilvános fürdőket, de a termálvíz hatását szeretné élvezni: számukra igazi főnyeremény egy ilyen szálláshely.

A Solaris Apartman & Resortban 40 és 48 négyzetméteres standard apartmanok mellett 56 négyzetméteres superior és 75 négyzetméteres penthouse lakosztály is a vendégek rendelkezésére áll.

Solaris Cserkeszőlő apartmanAz év első hónapjaira vonatkozóan több kedvező csomagajánlatot is összeállított az apartmanház.

Helló Tél!: 2019. február 28-ig foglalható hétköznapokon, az ünnepi időszakok kivételével. A szállásdíj félpanziós ellátást, a privát termálvíz használatát, díjmentes parkolást és Wifit, valamint fürdőbelépőt is tartalmaz (korlátlan napi ki- és bejárással).
Az ajánlatról minden további információt megtalál ide kattintva.

Tavaszi Wellness Napok: 2019. április 30-ig foglalható, az ünnepi időszakok kivételével. Ez a csomag is tartalmazza a félpanziós ellátást, a privát termálvizet, a pakolást, a Wifit és a termálfürdőbe szóló belépőt.
Az ajánlatról minden lényeges információt megtudhat ide kattintva.

Cserkeszőlő fürdő télA fentieken túl akár az apartmanház napi szobaárai alapján is összeállíthat egy saját igényeire szabott csomagot. Amennyiben ezt a megoldást választaná, akkor érdemes tudni, hogy a Solaris Apartman & Resort weboldalán lévő napi árakból 2019. március 31-ig 10 százalék kedvezményt kapnak a Termál Online olvasói.

Ennek igénybevételéhez közvetlen szállásfoglalás esetén jelezze, hogy a Termál Online-on hallott erről a kedvezményről. Ennyire egyszerű, nincs is más tennivalója és egyből megspórolja a szállásdíj 10 százalékát (a kedvezmény az étkezések, azaz a reggeli és a félpanzió árára nem vonatkozik). A napi szobaárakat itt találja.

Solaris Cserkeszőlő apartman