• Érdemes elgondolkodni egy évindító, a társadalombiztosítás által támogatott fürdőkúrán.

  • A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő március közepéig megduplázta a törzsvendégeknek járó kedvezményt.

A rutinos fürdőlátogatók előszeretettel időzítik a fürdőgyógyászati kezeléseiket az év első hónapjaira. Ideális ez az időszak, hiszen ilyentájt nincs zavaróan nagy tömeg a gyógyfürdőkben, a vendégkör nagy részét azok adják, akik gyógyulni érkeznek. Szintén az év elejei fürdőkúra mellett szól, hogy a téli hideg időben a kopásos ízületi problémákkal járó tünetek hajlamosak felerősödni. Jól összeállított kezelésekkel ezeket még idejében megszüntethetjük, vagy akár meg is előzhetjük.

Aki a társadalombiztosítás által támogatott gyógykezelést venne igénybe, annak érdemes számításba vennie a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőt. A létesítményben ugyanis magas színvonalú gyógyászati szolgáltatásokat kínálnak meglehetősen kedvező áron.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben nem kérnek beutalót, előzetes időpontfoglalás sem szükséges és várólista sincs. A fürdő szakorvosai munkanapokon 7 és 18 óra között várják a betegeket, akik számára személyre szabott kezelési tervet állítanak össze.

Hajdúszoboszlói GyógyfürdőA fürdőben a 4 darab kezelést magában foglaló csomag hétfőtől péntekig napi 1600 forintért vehető igénybe. Ez minden esetben tartalmazza a gyógyfürdőbe szóló belépőt, de ezen felül napi egy pohár gyógyteát, vagy egy palack Pávai Vajna ásványvizet is ajándékba kapnak a vendégek.

Legalább 4 napra érvényes csomag vásárlása esetén vasárnap díjmentesen léphetnek be a gyógyfürdőbe, a kezelési napokon pedig ingyenesen használhatják az Árpád uszodát – ahol egy szabadtéri termálvizes medence is található. Sőt, a kezelési lapjuk bemutatása ellenében az Aqua-Palace élményfürdőbe is 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőjegyet.

Mindez ár-érték arányban valószínűleg az ország legjobb ajánlatai közé tartozik. Ráadásul, ha már korábban két hasonló kúrán részt vettek a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben, akkor ettől kezdve törzsvendégnek számítanak. Ez alapesetben 10 százalékos kedvezményt jelent a napi csomagárból, azonban most két hónapra megduplázták a kedvezmény mértékét. Január 15. és március 14. között 20 százalékkal olcsóbban vehető igénybe a kúracsomag.

Az év elejei rendkívüli kedvezményről és a fürdő minden egyéb szolgáltatásáról további információkat talál ide kattintva, a Hungarospa weboldalán.

Hajdúszoboszló gyógyfürdő bejárat