• A népszerű fürdőből közvetlenül érkező termálvízzel teleengedni a kádat?

  • Ez nem fikció, van olyan szálláshely, ahol felár nélküli szolgáltatás.

A gőzölgő termálmedencében üldögélve biztos sokak fejében megfordult már, hogy „jó lenne ilyen otthonra is”. A nap végén szépen feltölteni a kádat termálvízzel, minden egyes nap külön fürdőkúrát venni és élvezni a víz kedvező hatását.

Otthonra azért nem lenne olcsó mulatság, de van olyan szálláshely, ahol ez alapvető szolgáltatásnak számít. Ehhez Jász-Nagykun-Szolnok megyébe, azon belül is a termálfürdőjéről országszerte ismert Cserkeszőlőre kell látogatnunk. A fürdővel pont szemben található Solaris Apartman & Resort ugyanis egy közvetlen vezetéken kap termálvizet a fürdőből. Ennek révén pedig az apartmanház összes fürdőszobájába be van vezetve a termálvíz és egy külön csapot megnyitva tölthetjük fel vele a kádat. Ráadásul a szállásdíjon felül semmiféle extra díjat nem kell fizetnünk a remek hatású nátrium-karbonátos termálvíz privát használatáért.

A standard apartmanok fürdőszobája. A kép jobb alsó szélén látható az a bizonyos termálvizes csap:

Cserkeszőlői SolarisA superior apartmanokhoz tartozó fürdőszoba. Ezen a képen is felfedezhetjük a plusz csaptelepet:

Cserkeszőlő SolarisAz üdülés első napján kicsit későn értünk az apartmanházba és nincs már kedvünk átmenni a fürdőbe? Semmi probléma, az utazást egyből cserkeszőlői termálvízben pihenhetjük ki a fürdőszobában. Reggel a termálfürdőbe indulás előtt, majd visszaérve az apartmanba egy-egy plusz kádfürdőt iktathatunk be. Olyan napokon sem marad ki az termálvizes ejtőzés, amikor fürdőlátogatás helyett környékbeli kirándulást tervezünk. Azoknak pedig aztán végképp nagy áldás egy ilyen szolgáltatás, akik valamilyen oknál fogva nem szeretik a közös fürdőzést és csak a kádfürdő jöhet náluk szóba.

Maga a Solaris Apartman & Resort amúgy is rendkívül komfortos szálláshely. A kisebb apartmanok 40, illetve 48 négyzetméteresek, azaz már ezek is egész élhetőek. Viszont akár még 56 négyzetméteres superior apartmant, vagy 75 négyzetméteres penthouse lakosztályt is választhatunk. Utóbbiakhoz egy 25, illetve egy 75 négyzetméteres terasz is tartozik, így van hová kiülni pihenni a fürdőzés után.

Solaris Cserkeszőlő apartmanTipp: akik nyár elején terveznek üdülést, azoknak kifejezetten jó választás lehet az apartmanház, mert összeállítottak egy június 30-ig érvényes – kedvező árú – csomagajánlatot. A vasárnap és péntek között igénybe vehető ajánlat a privát termálvízhasználat mellett reggelit, korlátlan napi ki- és belépést biztosító fürdőbelépőt, díjmentes Wifit és a zárt parkoló használatát is tartalmazza.