• Nem kell elkapkodni a május végén lejáró SZÉP-kártyás juttatások felhasználását.

  • Akár egy júniusi, vagy őszi hajdúszoboszlói pihenés is megoldható a 2016-os feltöltések terhére.

A kártyakibocsátók legfrissebb tájékoztatása szerint még mindig több milliárd forint hever felhasználatlanul a 2016-os SZÉP-kártyás feltöltésekből. Ez azért lehet probléma a munkavállalók szempontjából, mert a két évvel ezelőtt a kártyára érkezett juttatások már csak május 31-ig használhatók fel.

A SZÉP-kártyán lévő pénzeket sokan egy-egy üdülésre tartogatják. Ezen belül is nagyon adja magát a megmaradt juttatások felhasználására a pünkösdi hosszú hétvégén. Azonban lehetnek olyanok, akik pünkösdkor éppen nem érnek rá, vagy esetleg már nem tudnak sehol szállást foglalni, pláne kedvező áron. Nekik adunk két tippet.

SZÉP kártyákAki a SZÉP-kártyás pénzek elköltését összekötné egy hajdúszoboszlói pihenéssel, annak jó választás lehet a Hungarospa fürdőkomplexum közvetlen közelében található Hotel Délibáb****. A szálloda kínálatában található egy „Májusi feltöltődés” nevű csomagajánlat. Ez május hátralevő részére – május 18-21. kivételével – érvényes, legalább 3 éjszakás foglalás esetén.

A csomag gazdag büféreggelit és büfévacsorát, fürdőköntös és szobapapucs bekészítést is magában foglal. Ezen felül a vendégek díjmentesen használhatják a hotel saját fitnesztermét, valamint a wellness részlegét. Utóbbi beltéri élménymedencét, két gyógyvizes medencét, bio- és finn szaunát, gőzkabint és sótéglás pihenőkamrát foglal magában.

A kedvező áron kínált csomagról minden információt megtalál ide kattintva.

Hajdúszoboszló Hotel DélibábSokakat érdekelhet a címben említett lehetőség, aminek révén a május 31-én lejáró SZÉP-kártyás feltöltést később használhatják fel. A Hotel Délibáb**** május végig kínálja az úgynevezett SZÉP-kártya utalványt. Ez a későbbiekben egy nyár elejei, vagy őszi pihenéshez használható fel, 2 fő számára 2 éjszakás tartózkodás esetén.

Az igénybe vehető szolgáltatások köre megegyezik a „Májusi feltöltődés” csomagéval, azaz gazdag büféreggelit és büfévacsorát, fürdőköntös és fürdőpapucs bekészítést, valamint a fitneszterem és a wellness részleg szolgáltatásainak a használatát tartalmazza. Az utalvány június 30-ig, vagy szeptember 1. és november 30. között váltható be üdülésre, az ünnepi időszakok kivételével.

Az utalvány pontos árát megtalálja ide kattintva, ahol minden további információt is elolvashat.

Hotel Délibáb wellness

Hévíz akciós szállás