• Nem kell elkapkodni a május végén lejáró SZÉP-kártyás juttatások felhasználását.

  • Akár egy júniusi, vagy őszi hajdúszoboszlói pihenés is megoldható a 2016-os feltöltések terhére.

A kártyakibocsátók legfrissebb tájékoztatása szerint még mindig több milliárd forint hever felhasználatlanul a 2016-os SZÉP-kártyás feltöltésekből. Ez azért lehet probléma a munkavállalók szempontjából, mert a két évvel ezelőtt a kártyára érkezett juttatások már csak május 31-ig használhatók fel.

A SZÉP-kártyán lévő pénzeket sokan egy-egy üdülésre tartogatják. Ezen belül is nagyon adja magát a megmaradt juttatások felhasználására a pünkösdi hosszú hétvégén. Azonban lehetnek olyanok, akik pünkösdkor éppen nem érnek rá, vagy esetleg már nem tudnak sehol szállást foglalni, pláne kedvező áron. Nekik adunk két tippet.

SZÉP kártyákAki a SZÉP-kártyás pénzek elköltését összekötné egy hajdúszoboszlói pihenéssel, annak jó választás lehet a Hungarospa fürdőkomplexum közvetlen közelében található Hotel Délibáb****. A szálloda kínálatában található egy „Májusi feltöltődés” nevű csomagajánlat. Ez május hátralevő részére – május 18-21. kivételével – érvényes, legalább 3 éjszakás foglalás esetén.

A csomag gazdag büféreggelit és büfévacsorát, fürdőköntös és szobapapucs bekészítést is magában foglal. Ezen felül a vendégek díjmentesen használhatják a hotel saját fitnesztermét, valamint a wellness részlegét. Utóbbi beltéri élménymedencét, két gyógyvizes medencét, bio- és finn szaunát, gőzkabint és sótéglás pihenőkamrát foglal magában.

Hajdúszoboszló Hotel DélibábSokakat érdekelhet a címben említett lehetőség, aminek révén a május 31-én lejáró SZÉP-kártyás feltöltést később használhatják fel. A Hotel Délibáb**** május végig kínálja az úgynevezett SZÉP-kártya utalványt. Ez a későbbiekben egy nyár elejei, vagy őszi pihenéshez használható fel, 2 fő számára 2 éjszakás tartózkodás esetén.

Az igénybe vehető szolgáltatások köre megegyezik a „Májusi feltöltődés” csomagéval, azaz gazdag büféreggelit és büfévacsorát, fürdőköntös és fürdőpapucs bekészítést, valamint a fitneszterem és a wellness részleg szolgáltatásainak a használatát tartalmazza. Az utalvány június 30-ig, vagy szeptember 1. és november 30. között váltható be üdülésre, az ünnepi időszakok kivételével.

Hotel Délibáb wellness