• Az ország legkedveltebb üdülőhelyei közé tartozik Bükfürdő, ahová ősszel is megéri ellátogatni.

  • A Caramell Premium Resort****superior több vonzó csomagajánlatot is összeállított az év hátralevő részére.

A termálvíznek köszönhetően már az 1960-as évek óta népszerű üdülőhelynek számít a Vas megyében, azon belül is az osztrák határ közelében található Bükfürdő. Itt gyakorlatilag egész évben tart a szezon és sokan kifejezetten az őszi időszakban szokták felkeresni a települést. Az idő még általában kellemes, viszont zavaróan nagy hőség és tömeg nincs, de minden a pihenést, gyógyulást biztosító szolgáltatás a vendégek rendelkezésére áll.

Különösen igaz ez a 142 szobás bükfürdői Caramell Premium Resort****superior szállodára, ahol házon belül mindent megtalálhatnak a vendégek, így akár ki sem kell mozdulniuk a szálláshelyről.

A Caramell különleges szolgálatatásai közé tartozik a Zen Spa wellness részleg, ahol élménymedence és szaunavilág várja a vendégeket. Idei nagy újdonságuk, hogy a megújult Silent Zone – Thermal&Spa részleg, amelynek medencéit a gyógyhatásáról ismert bükfürdői termálvízzel töltik. Mindezen felül a gyógyászati és wellness kezelések széles köre is elérhető a Caramellben.

A bükfürdői üdülést tervezőknek tehát mindenképpen érdemes megnézni a Caramell Premium Resort****superior csomagajánlatait, amelyeket ide kattintva talál.

Caramell Zen Spa részleg

Ezek közül is kiemelnénk hármat: a Caramell ősz, a Caramell Ladies Spa és a Belső béke és életöröm csomagokat. Az ajánlatok közös pontja, hogy félpanziós ellátást foglalnak magukban, délutánonként ajándék süteménnyel. A vendégek az érkezés és az elutazás napján is használhatják a Zen Spa és a Silent Zone – Thermal&Spa fürdőrészlegeket. Ezen felül díjmentes wifit, fürdőköpenyt biztosítanak és a fitnesz terem is a rendelkezésükre áll. A szállásukat a Caramell Premium Resort****superior honlapján keresztül lefoglaló vendégek grátisz használhatják a szálloda zárt, őrzött parkolóját.

A Caramell ősz legalább két éjszakás tartózkodás esetén foglalható. A kedvező árú ajánlat november végéig érvényes, akár hétvégéken is, de az október 22. és november 1. közötti kiemelt időszak kivételével.

A legalább 2 éjszakás tartózkodást tartalmazó Caramell Ladies Spa csomagot kifejezetten a hölgyeknek ajánlják, életkortól függetlenül. Ez olyan ajándék szolgáltatásokat foglal magában, mint a 40 perces kényeztető arcmasszázs, a 25 perces talpmasszázs, a welcome pezsgőkoktél. Mindezeken túl Kristály Torony kalandpark belépőt vagy bowlingozási lehetőséget is biztosítanak számukra. Az ajánlat a kiemelt időszak kivételével december 20-ig érvényes.

A Belső béke és életöröm csomag minimum 3 éjszakás foglalás esetén érvényes és szintén számos szolgáltatást tartalmaz. Ezek közé tartozik az 50 perces reiki, a 70 perces Naturissimo floral arc- és testkezelés, a 25 perces tibeti hangterápia vagy 25 perces tibeti fejmasszázs, továbbá fürdősó bekészítés a szobákban. Az ajánlat szintén december 20-ig foglalható, az ünnepi időszak kivételével.

Caramell Bükfürdő fürdőrészleg

Érdemes közvetlenül a Caramell Premium Resort****superior honlapján keresztül foglalni, hiszen ebben az esetben a teljes árból jelentős kedvezményt biztosítanak. Ráadásul a 15 éves múltra visszatekintő Caramell most egy nyereményjátékkal is várja a közvetlenül náluk foglaló vendégeket. Ennek a lényege, hogy akik idén december 11-ig legalább 2 éjszakát eltöltenek a szállodában, azok visszanyerhetik a foglalásuk teljes összegét. A havonta megrendezett sorsolások nyertesei – egy évig érvényes – értékutalvány formájában kapják vissza a szállásdíjat.

A Duplázás éve a Caramellben nevű nyereményjátékról minden információt megtalál ide kattintva.

Caramell Bükfürdő szoba

A cikk megjelenését a Caramell Premium Resort****superior támogatta.